Wpis z mikrobloga

Kto ma tak?

Ogólnie nie przepadam za owadami, biedronki, muchy i komary "u--------m" beznamiętnie. Ale, ale... mam szacunek do pająków, kiedy taki jeden dziś jebnął nitkę metrową między stolikiem a fotelem, to byłem, jestem pełen podziwu i do teraz chodzę z drugiej strony, coby mu budowy nie s--------ć.

#oswiadczenie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robekk1978: wrzucano do głowy, że pająk pożyteczny, że jak zabijesz, to deszcz spadnie, ale to naprawdę zajebiste zwierzaki, ja się z tym zgadzam i właśnie kombinuję, by go przenieść gdzieś i lukać jak se daje radę. Niby mam ciekawsze rzeczy, ale lubię i takimi pierdołami się zajmować.
  • Odpowiedz
@choleryk: Ja pożytecznych owadów nie tykam, szkoda mi było mrówek na działce, ale miałem chyba ze 30 mrowisk musiałem je zniszczyć (w sensie usunąć kopce, bo nie zalewałem wrzątkiem ani trucizną).

Pająków się boję/brzydzę ale nie tykam, jednego miałem w aucie dłuuugo, nie wiem co z nim się stało ale go nie usuwałem. Siedział se w podsufitce to co mi tam.
  • Odpowiedz
@Luks_x: i świetnie, bo pająki są naprawdę zajebiste / bardziej by nas interesowały, jakby były np. 10 razy większe / to takie zajebiste samotniki, ze strategią, gdyby siedziały na mirko, to jak nic bordo
  • Odpowiedz