Aktywne Wpisy
Blondynka34 +355
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Ona: Gdzie panu podpisać?
Ja: Daj spokój jaki pan, Anon jestem
I podałem jej rękę na przywitanie.
Kurdeeee pierwszy raz (a byłem w tym sklepie chyba po raz 10ty co najmniej) zobaczyłem jak ta dziewczyna się uśmiechnęła!
Ja: podpisz tu, tu i tu, a na liście przewozowym jest takie pole 18 "Uwagi przewoźnika" tam możesz wpisać swój numer telefonu (czy coś w tym stylu powiedziałem nie pamiętam dokładnie ale kontekst zachowany) :)
I musiałem odejść wyjąć paleciaka spod palety i wyprowadzić go na dwór bo byłem tak zestresowany że myślałem że się obsram po gaciach zaraz.
Podszedłem, wziąłem te dokumenty, powiedziałem "dzięki", ona znów się uśmiechnęła, ja wychodzę i patrzę że tam bez kitu jest numer telefonu!!!!!
#!$%@? ciekawe czy prawdziwy....
#podrywajzwykopem
Hahahahaha
WOLAJ CO WYSZLO