Aktywne Wpisy
ziemba1 +121
washington +75
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
To nie jest troll, pytam serio. Po prostu moje podejscie do zycia nie pozwala mi sie cieszyc i byc dumnym z czegos co zostalo mi z gory narzucone. Zastanawia mnie skad u was przywiązanie do tego kraju, ktory np. mi, nigdy nic nie dal.
#4konserwy #neuropa #patriotyzm
nie_komputer.dll
miłość ----> przywiązanie
Zastąpiłem ;d
@Pantokrator: i to jest właśnie największa utopia w myśleniu polskich patriotów - ciągłe branie pod uwagę historii. Zainteresujcie się teraźniejszością, za którą można się tylko i wyłącznie wstydzić. Historia jest cholernie mało istotna.
@SScherzo: Nie dziwię się. Warszawa wyróżnia się nieco na plus względem reszty tego kraju.
Nie wolno patrzeć na teraźniejszość bez znajomości historii. Nie można przewidzieć przyszłości bez znajomości historii. Nie możesz tyłka podetrzeć poprawnie bez znajomości historii i czemu podcierasz tak a nie inaczej, lub czemu w ogóle masz możliwość podcierania tyłka.
Skąd się biorą tak wielcy ignoranci jak Ty? A to
a emerytura, którą bedziesz dostawał?
Komentarz usunięty przez moderatora