Racja. Nigdy bym nie tknął gimnazjalistki. Ci innego licealistka.
To bardzo proste. Zapraszasz ją na oglądanie zachodu słońca na plażę w Orzechowie, czy w innej dziurze, gdzie będzie pusto. Wyciągasz winni musujące, tzw. "szampan". dyskutyjecie o testowaniu kosmetyków na zwierzetach, o tym, jak piękne są konie, o wiekorybach wyrzucanych na brzeg. Po zapadnięciu zmroku pokazujesz jej gwiazdozbiory i poruszasz wątek, że w kosmosie jesteśmy pyłkiem.
@Wariner: wszystko zależy jakie ma się zamiary, jeśli chce się stworzyć stały związek z taką 16 latką i uchronić ją przed takimi którzy chcą ją tylko przelecieć to nie widzę w tym nic złego. Ale wiem, że w większości wokół takich młodych panien kręcą się pręciki które chcą tylko poruchać świeżynkę. A zwykle tacy którzy naprawdę chcieliby stworzyć trwały związek krępują się i trzymają się z boku zostawiając pole do
@Wariner: i tak i nie. Zauważ, że z historycznie bardzo często starsi mężczyźni wiązali się z młodszymi dziewczynami. Dlaczego? Otóż w młodym wieku, chłopak myśli głównie o jednym. Traktuje dziewczynę jako obiekt pożądania, a to ponieważ buzują w nim hormony. Zależy mu na tym by zaliczyć (i niewielu jest takich, którzy robią inaczej). Nie są przygotowani na stały związek i chyba nie znam pary, która utrzymała swój związek od gimnazjum/liceum.
no chyba cię p------o xD jesli dla Ciebie 16-latka jest atrakcyjniejsza niż 24-25-latka to powinieneś udać się do jakiegoś specjalisty bo normalne to to nie jest
@pila_mechaniczna: dobrze, udam się :) Dla mnie nie normalnym jest uważanie, że interesowanie się 16latką jest czymś co powinno się leczyć. Normalny, zdrowy facet interesuje się ładnym, zgrabnym i jędrnym ciałem.
@Wariner: jeśli ktoś jest zainteresowany tematyką "on starszy, ona młodsza" to polecam film Guinevere z roku 1999 z Sarą Polley i Stephenem Rea, do którego to filmu miałem przyjemność wykonać przed laty napisy. :)
@Elav: Przypomniał mi się cytat z "Dziennika 1956" Leopolda Tyrmanda (Dziennik 1956). Autor w wieku 30+ i sypia z licealistką, której udziela korków z jęz. polskiego.
Przy okazji ją wychowuje: opierdziela za głupie zachowania oraz nie wpuszcza do domu rano, gdy dziewczyna przychodzi do niego do łóżka, zamiast iść do szkoły. Jednocześnie chodzi z nią na rozmaite bale literatów, koncerty i inne imprezy.
To, że nie potraficie znaleźć sobie dorosłej kobiety nie oznacza, że macie dobierać się do dzieci, wy ludzkie s---------y.
#oswiadczenie #podludzie #niebieskiepaski #rozowepaski
To bardzo proste. Zapraszasz ją na oglądanie zachodu słońca na plażę w Orzechowie, czy w innej dziurze, gdzie będzie pusto. Wyciągasz winni musujące, tzw. "szampan". dyskutyjecie o testowaniu kosmetyków na zwierzetach, o tym, jak piękne są konie, o wiekorybach wyrzucanych na brzeg. Po zapadnięciu zmroku pokazujesz jej gwiazdozbiory i poruszasz wątek, że w kosmosie jesteśmy pyłkiem.
A potem już prosto: rysujecie na piasku
Problem jeszcze w tym, że robią się roszczeniowe. Chcą restauracji i lepszych aut. A licealistkę wyrywam na jedność dusz i zło tego świata.
Jak 20 tka umawia się z 30 latkiem to już spoko?;)
@Wariner: A Ty w tym wpisie wcale nie oceniasz ludzi, ktorych nieznasz. Spoko.
@pila_mechaniczna: dobrze, udam się :) Dla mnie nie normalnym jest uważanie, że interesowanie się 16latką jest czymś co powinno się leczyć. Normalny, zdrowy facet interesuje się ładnym, zgrabnym i jędrnym ciałem.
Niezmiernie pouczający. :)
Przy okazji ją wychowuje: opierdziela za głupie zachowania oraz nie wpuszcza do domu rano, gdy dziewczyna przychodzi do niego do łóżka, zamiast iść do szkoły. Jednocześnie chodzi z nią na rozmaite bale literatów, koncerty i inne imprezy.
W którymś jednak momencie znajomy mówi mu:
#niepopularnaopinia