Aktywne Wpisy
Jestem teraz na wakacjach all inclusive w Turcji i naszły mnie takie przemyślenia, że ludzie są po prostu okropni i ohydni (oczywiście nie wszyscy, ale chyba większość) :
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Bananek2 +83
#!$%@? was wysropki, w paru tematach pisałem eseje tłumacząc różne zagadnienia na co poświęciłem spora część poranka którą mógłbym spędzić inaczej, ale stwierdziłem że pro publico bono czymś się z wami podzielę jakimiś swoimi perspektywami które uważałem za mądre i które możne komuś coś pomogą. Zaglądam zobaczyć czy chociaż ktoś zaplusował, a tam wpisy pokasowane i tyle z tego ogółem.
I was przegrywy też #!$%@?ę, bo myśl o waszej "samotności" chodzi za mną już od przebudzenia. Już nie będę komentować waszej mentalności getto murzynów z USA gdzie "oskarkowanie" jest odpowiednikiem "zachowywaniem się jak biały", bo to inny temat, ale #!$%@?ę tą waszą osmarkaną "samotność".
Siedzieć na tagu latami i nikogo na nim nie poznać to naprawdę trzeba mieć talent. Ciekawe z czego to wynika, może dlatego, że macie po prostu w dupie nawiązanie kontaktu z kimkolwiek. Nie mówię o zarywaniu do loch gdzie faktycznie coś tam trzeba umieć sobą reprezentować, mówię o zwykłym zaproszeniu na wspólnego spierdotripa. Jesteście gorsi od starych bab, które jakoś potrafią się umówić ze sobą na herbatę, herbatnika i na spacer na grzyby. Jesteście "samotni", a kiedy wy się kiedykolwiek kimkolwiek zainteresowaliście, kiedy wy kiedykolwiek kogokolwiek zaprosiliście?
Ja
I was przegrywy też #!$%@?ę, bo myśl o waszej "samotności" chodzi za mną już od przebudzenia. Już nie będę komentować waszej mentalności getto murzynów z USA gdzie "oskarkowanie" jest odpowiednikiem "zachowywaniem się jak biały", bo to inny temat, ale #!$%@?ę tą waszą osmarkaną "samotność".
Siedzieć na tagu latami i nikogo na nim nie poznać to naprawdę trzeba mieć talent. Ciekawe z czego to wynika, może dlatego, że macie po prostu w dupie nawiązanie kontaktu z kimkolwiek. Nie mówię o zarywaniu do loch gdzie faktycznie coś tam trzeba umieć sobą reprezentować, mówię o zwykłym zaproszeniu na wspólnego spierdotripa. Jesteście gorsi od starych bab, które jakoś potrafią się umówić ze sobą na herbatę, herbatnika i na spacer na grzyby. Jesteście "samotni", a kiedy wy się kiedykolwiek kimkolwiek zainteresowaliście, kiedy wy kiedykolwiek kogokolwiek zaprosiliście?
Ja
To, że nie potraficie znaleźć sobie dorosłej kobiety nie oznacza, że macie dobierać się do dzieci, wy ludzkie #!$%@?.
#oswiadczenie #podludzie #niebieskiepaski #rozowepaski
@lukasyyyy na szczęście matka natura stworzyła też coś, co się zowie moralność, która w pewnym stopniu eliminuje taką patologię
aha i zapomniałeś napisać że sytuacja z wpisu dotyczy twojego kolegi Pedro...
@kam821: moralność to sprawka społeczności a nie natury...
@lukasyyyy: no chyba cię #!$%@?ło xD jesli dla Ciebie 16-latka jest atrakcyjniejsza niż 24-25-latka to powinieneś udać się do jakiegoś specjalisty bo normalne to to nie jest
@gorfag: o, a skąd ty taki wzór wyprowadziłeś?
Jak masz 25 to poniżej 19 nie celuj. Jak masz 50, to laska akurat po trzydziestce jak znalazł ( ͡° ͜ʖ ͡°) . No a jak masz 15 to spotykasz się z rówieśniczką :)
@Tukan29: pewnie z dupy. generalnie powinna być, wg mnie, zachowana zasada: jesteś dorosły, spotykaj się z dorosłymi kobietami. tyle.
:D
Wtedy dziewczyna to wróg większości chłopaków :D
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego mówię, że„naturalnym” jest model, w którym 17-latka wychodzi za 25-latka? Z doświadczenia – nie tylko historycznego, ale i osobistego.Uczęszczałem do szkoły męskiej – im. śp.Tadeusza Reytana – i błyskawicznie się dowiedziałem, że dziewczęta z zaprzyjaźnionych szkół żeńskich (głównie: im.śp.Narcyzy Żmichowskiej…) z klas maturalnych i przedmaturalnych w ogóle nie są nami zainteresowane. One myślą o studentach…
Przecież nikt im tego nie