Wpis z mikrobloga

Jak w tym kraju ma być lepiej, jeśli jakieś mentalne dariusze mają ból dupy na czerwonym polu, bo ktoś inny wygrywa w życie i nie ma problemu, by pokazać to szerszej publiczności. Facet który dzięki silnej woli, zawzięciu i dążeniu do celu, z wizualnego i lajfstajlowego uberprzegrywa stał się spektakularnym wygrywem i się tym dzieli z innymi, jest hejtowany za jakieś modowe niuanse, na których te czy inne mariusze w życiu się nie wykosztują, bo sami są odziani w kolekcję Aididas airmax 2011 a ich życiowym dokonaniem jest 16-letnie Audi A4 1.9 TDI od niemca jedyny taki zobacz 180 000km.

Styl wpisów był idealny, delikatnie nonszalanckie relacje z danego dnia, lekkie nawiązania do testo i zdjęcia w instagramie tylko wzmacniały efekt. Niestety ten kraj i ci ludzie nie są mentalnie przygotowani na traktowanie kogoś o wyższym statusie materialnym czy jakimkolwiek innym, jak równy z równym i wymianę myśli bez spiny. Co bardzo smuci, bo 67% aktywnych userów tej strony ma między 18 a 24 lata.* Wstydźcie się, polskie kuhwy biedne

*dane z dupy

#feuernabali #gorzkiezale #oswiadczenie
  • 39
  • Odpowiedz
@Sepang: Ja czytałem tag z zaciekawieniem bo zawsze to jakieś oderwanie od konkursów, gównoafer i gorzkich żali. Mi jego styl życia nic nie robi, dla mnie to wygryw bo trafił w jedno z najlepszych miejsc na świecie i uświadomił sobie że emigracja to dobry pomysł.

@Felonious_Gru: 89%* mirków w mniejszy lub większy sposób odczuwa sympatię do Lukasza S. z Mrozów (przy okazji zaprasza do tagu #mrozysafajne ) ( ͡°
  • Odpowiedz
@Sepang: Sa wakacje, lato. Normalni ludzie wychodzą z domu, a na Mirko coraz częściej zostają Ci sfrustrowani, którzy nie maja po co wyjść z domu, bo trzeba wstawiać obrazki kotków przeciez. :D
  • Odpowiedz
@RomeYY: mnie też kiedyś #!$%@?ł instagram

ale głównie dlatego, że był używany do fotografowania jakchś wielce ambitnych widoków typu gimnazjalistki w galerii handlowej albo czyjeś rozbełtane śniadanie. Do egzotycznej wyspy pasuje idealnie. Do tworzenia atmosfery zajebistości pasuje. Do #!$%@? mentalnej biedy pasuje idealnie. Teraz rozumiesz?
  • Odpowiedz
@pivo14: nie wiem, nigdy nie trafiłem na ten tag, a na mirko trafiłem po testo, ale te filmiki czasem wyciągane przez innych to szczyt żezuncji dla mnie.

a jestem nazywany na wykopie mentalnym gimbazjalistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RomeYY: nie ma to jak narzekać na darmowy content

nie wszystko jest takie jak dokładnie byśmy chcieli

obejrzyj sobie jakiś program przyrodniczy na YT czy coś
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: @Sepang: Tak jeszcze coś ode mnie. Nie ogarniam bólu dupy mirków w tagu #feuernabali

Niby 2/3 portalu to wygrywy bo zarabiają 10k miesięcznie czyli jak mawiał Bonus w #!$%@?. Do tego ponad 1/3 mieszka za granicą i całokształtem zaprzeczała typowemu wizerunkowi emigranta czyli zawistnika od bardzo nisko kwalifikowanej roboty który żyje na rzeczach z Tesco i Primarka oraz dałby się wynarodowić za 2 kilo cebuli więcej na godzinę. A
  • Odpowiedz
@Sepang: Wiem że wypok nie jest reprezentatywny dla społeczeństwa bo tutaj Krul Korwin zawsz dostanie 85% głosów a w realu jak ma 5% to wielka sensacja ale mówię jak jest. I spodziewałem się po mirkach jednak wyższego poziomu.
  • Odpowiedz