Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Czy tylko mi pozostało korzystanie z yml'a? Uwielbiam przejrzystość formatu a wszędzie narzucają mi adnotacje.
2. adnotacje sa spoko
3. z reguly da sie ominac adnotacje, ale sa zbyt wygodne zeby komus sie chcialo :D
Dzięki temu możesz szybciej przepiąć warstwę persistence na inną. Jak trzymasz konfig w
Mówię, że adnotacje nie nadają się do dużych aplikacji. Znajdź 1 bundle (jakiś sensowny), który używa adnotacji :)
Jedyna przewaga adnotacji to szybsze wyjaśnienie początkującym co jest do czego i mniej potrzebnego miejsca w doc/na slajdzie.
@kmicolo: Możesz podrzucić jakieś źródło tej rewelacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)