Wpis z mikrobloga

#film czy ktos mi moze wytlumaczyc o czym był film Davida Lyncha: Zagubiona Autostrada (1997)... znów film typu Mullholland Drive... zaraz pewnie ktoś mnie nazwie debilem, bo to nie filmy dla mas. ;) #lynch
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bialepaski: No mi nikt nie podpowiadał bo uważam, że film powinien być zrozumiały dla widza za pierwszym razem. :) No nie zauważyłem awataru, widzę, że to jeden chyba z twoich ulubionych filmów.
  • Odpowiedz
@Elephant-gtx500: @bialepaski: A ja właśnie też jestem świeżo po autostradzie (w sobotę obadam Mullholand Drive) i myślę że to jest bardzo dobry film. Sam uwielbiam produkcje kręcące się wokół tematu sny i jawy, nie mówiące wprost o co chodzi, które skłaniają do myślenia, ale najlepsze jest w nich to, że można interpretować je na parę sposobów. Obraz i muzyka (Badalamenti i reszta, zaraz obadam :D ) to klasa
  • Odpowiedz
@MrHouse22: Z dupy? Idziesz na film to się spodziewasz, że będzie zrozumiały. Nie miałem problemu ze zrozumieniem incepcji, wyspy tajemnic czy filmu obłęd. Lynch nie umie nakierować widza i tyle. Jego psychofani zawsze atakują pisząc, że to nie jest film dla mas.. piszą "wracaj do transformerów". Tacy inteligentni...
  • Odpowiedz