Aktywne Wpisy
Charia +97
Atencja na to ze jestem piękna i szczupła a twoja dupa to ułana świnia pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) #chwalesie #pokazmorde
Riczard +78
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #heheszki #bekaztransa
Cc: #blackmetal
Pewnie niektórzy są ciekawi co słychać u Sibil Grzybowskie :) Ma się dobrze i obecnie jest lunaroniebinarniszczem!
Cc: #blackmetal
Pewnie niektórzy są ciekawi co słychać u Sibil Grzybowskie :) Ma się dobrze i obecnie jest lunaroniebinarniszczem!
Moja mama miała tydzień temu stłuczkę (zatrzymała się przed przejściem dla pieszych i jakiś facet wjechał jej w tył). Odstawiła samochód do ASO Forda w celu wymiany tylnego zdarzaka. Jej samochód był całkowicie sprawny.
Z wymianą zderzaka okazały się duże problemy, w końcu po kilku dniach rodzice zawitali do ASO gdzie okazało się, że zderzak nie został wymieniony, za to samochód w magiczny sposób całkowicie się zepsuł i nawet się nie uruchamia. Panowie serwisanci poinformowali, że należy wymienić kilkanaście części, w tym dwumasę (która była wymieniana 9 miesięcy temu) i oszacowali koszt na 8000 złotych.
Rodzice się wkurzyli i zestresowali, ale postanowili że będą walczyć. Chcieli wynająć niezależnego diagnostę samochodowego i tutaj ciekawostka. Wszyscy diagności (4 czy 5) im odmówili gdy usłyszeli o jaki serwis chodzi. Dwóch diagnostów najpierw się zgodziło a za pół godziny odwołało zgodę...
Samochód to Ford Mondeo 2004, sytuacja ma miejsce w pewnym mieście wojewódzkim. Nie chcę nikogo oczerniać, ale raczej jasne jest, że samochód "sam się nie zepsuł"
Czy ktoś może wie czy cokolwiek można w takiej sprawie zrobić?
Z góry dziękuję w imieniu swoim i rodziców.
#motoryzacja #samochody #warsztat #aso #ford #coolstory #truestory