Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#mecz #mundial #messi
Mam nadzieje ze Niemcy zloja Argentyne 5:0 wtedy fani cieniasa Messiego sie obudza ze swojego letargu.
Argentyna wygrała fartem i co z tego? Za parę lat nikt nie będzie o tym pamiętać, a osiągnięcie w postaci awansu do finału i medalu (zobaczymy jakiego) pozostanie.
@aveniner: Ja wiem, czy Ronaldo nie błyszczał w klubach... błyszczał, tylko przeszkadzały kontuzje. Miał znakomite sezony przeplatane tymi zmarnowanymi na leczenie. Mógł osiągnąć znacznie więcej, gdyby miał lepsze
Chyba tylko w tym ze najmniej sie przewracal.
Same najlepsze akcje Aregentyny odbywaly sie bez niego albo z nim w tle. Co takiego
Bez sensu jest takie pytanie co zrobił. Mój wpis był trochę z przymrużeniem oka, oczywiście też uważam, że nikomu się nic nie należy za zasługi, ale jednak można na to patrzeć jak na pewną "sprawiedliwość dziejową". Dziś się mówi, że Messiego nie można zestawić z Pele czy Maradoną, bo nic nie ugrał
Ja o tym Messim napisałem w formie takiego "dodatku", smaczku, nie jest to istotą sprawy. Co do Argentyny zgadzam się, że grali słabo i wolałbym w finale inną drużynę, ale z drugiej strony zobacz, jak to jest z tą sprawiedliwością w piłce? Sam o niej pisałeś, a tu Argentyna w finale niby niesprawiedliwie?