Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +142
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +107
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Na razie zbieram informacje, czytam, uczę się, testuję różne rzeczy, na poważnie zacznę jak tylko zmodernizuję swojego peceta, który niestety do żadnej pracy już się nie nadaje.
Zapraszam do obserwowania tagu: #odzeradogamedevelopera gdzie będę na bieżąco relacjonował swoje postępy.
A dlaczego o tym piszę? Ponieważ boję się że mi szybko przejdzie zapał i się znudzę niepowodzeniami więc postawiłem sobie jasny cel i będę czuł swoistą presję jeżeli odpuszczę. Jeżeli do końca roku nie wydam własnej gry w google play obiecuję że usunę konto na wypoku. Tak mi dopomóż buk.
@TadeuszSynZygmunta: przykre że Ty sam już sobie nie wierzysz.
źródło: comment_hN8bGZMFC8bWF5IfLSGBxBvxTV6JTfQm.jpg
PobierzDo tego crafting i openworld xD Wtedy sciągne i zaplace nawet 10 złota
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia, Tadeuszu!
@Qutasisko:
Eclipse i biblioteka libgdx.