Aktywne Wpisy
aei9077 +618
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +200
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz

Pocenie się spowodowane samym istnieniem nie jest seksowne, odbiera rozum, godność oraz chęć do życia. Nie wspominając już o tym, że przez te upały odwaliło wszelkiemu robactwu.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #l-------------j
ZIMA JEST KRÓL PÓR ROKU JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI
koleżanka dwa lata temu po powrocie z Egiptu (pilnowałam jej mieszkania więc byłam u niej) uznała, że w Polsce jest zimno, a było wtedy jakieś 28 stopni ;_;
zima królową pór roku !
Jestem na nie dla świecącego słońca - razi strasznie po oczach, oraz dla wysokich temperatur - patrz wyżej.
Ma padać deszcz, być chłodno.
@Pehuen: Miałam na myśli wyjścia na imprezę. Poza tym w lato jeszcze mniej chce mi się wychodzić bo mam miły, chłodny pokój. Do sklepu tylko jest fajnie, bo buty zakładasz i idziesz.
Poza tym zimą na tarasie mam tyle śniegu, że można armię bałwanów zrobić więc teoretycznie jestem w domu a w praktyce wychodzę.
@parasolki: tak, i ma dni trwające 3 godziny, w trakcie których i tak nic nie widać bo szaro. Nawet nie będę dalej komentował. proszę natychmiast stąd wyjść
Ja bym najchętniej mieszkała gdzieś na kole podbiegunowym i jak bym była bogata sto to bym miała domu przy obu biegunach i żyła tam gdzie dzień polarny :3
Krótkie dni to jedyna wada zimy