Przedwczoraj wyszedłem biegać dość późno, a jako, że chciałem uniknąć #biegajnoco to udało mi się pobić swój rekord na tej trasie o prawie 2 minuty :D.
A w czwartek spotkałem dość nietypowego biegacza (już sam fakt ujrzenia kogokolwiek biegającego w okolicy to dość niecodzienny widok). Gość, raczej starszy, może nawet po pięćdziesiątce, biegł w mundurze. Nie zwróciłem uwagi na jego buty, ale raczej żadne "kolorowe" do biegania to nie były, bo pewnie rzuciłyby mi się w oczy. Machnął do mnie ręką, ja oczywiście mu odmachnąłem, i tak wyglądała moja pierwsza interakcja z inną biegająca osobą ( ͡°͜ʖ͡°).
Przedwczoraj wyszedłem biegać dość późno, a jako, że chciałem uniknąć #biegajnoco to udało mi się pobić swój rekord na tej trasie o prawie 2 minuty :D.
A w czwartek spotkałem dość nietypowego biegacza (już sam fakt ujrzenia kogokolwiek biegającego w okolicy to dość niecodzienny widok). Gość, raczej starszy, może nawet po pięćdziesiątce, biegł w mundurze. Nie zwróciłem uwagi na jego buty, ale raczej żadne "kolorowe" do biegania to nie były, bo pewnie rzuciłyby mi się w oczy. Machnął do mnie ręką, ja oczywiście mu odmachnąłem, i tak wyglądała moja pierwsza interakcja z inną biegająca osobą ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Nie mam pojęcia kto to mógł być :D
#sztafeta #bieganie