Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Zresztą już nie chodzi o samo białko a o fakt bycia na diecie wegetariańskiej.
1. Argument, że kulturyści są na koksie odrzucam bo vege tak samo kują dupę.
2. Podkreślam - kulturyści vege OD URODZENIA a nie Ci którym coś się odwidziało w wieku 30 lat już w trakcie kariery (ciekawe czy takich znajdziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) chociaż i tak Ci którzy przeszli na vege wyglądają imo marnie....
3. Nie interesują mnie strongmani i innej maści ciężarowcy.
CZEKAM NA SENSOWNE ARGUMENTY.
Tym samym wołam @DamianParol i największego vege zwolennika @chapeaunoir
#silownia #mikrokoksy #wegetarianizm
Vege vs Normal
Panowie, pozwolę wtrącić się do dyskusji. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W stadium początkowym białko zwierzęce różni się diametralnie od białka roślinnego pod względem obecności aminokwasów egzogennych (których organizm nie jest w stanie sam wyprodukować) i ich proporcji, jednak miejmy na uwadze fakt, że istnieją produkty bogate w białka roślinne, które także mają pełny zestaw aminokwasów niezbędnych i nie pojawia się wtedy problem
szczerze to nie ma co się zastanawiać. Drogi @zgaS, aby wysnuwać wnioski brzmiące - rośliny to nie mięso, musisz mieć solidne fundamenty w postaci badań naukowych. jeśli jesteś w
@WlasciwosciBetonu: jeden posiłek to nawet ja mam w diecie vege, chodzi mi o to, że brak białka zwierzęcego jest kluczowe w wyglądzie vege kulturystów.
Wypadałby, żebyś to jeszcze udowodnił, że vege tak się