Aktywne Wpisy

arinkao +2
Zastanawiam sie nad nowym kontem bankowym w Bank Pekao (z żubrem), po kilkunastu latach opuszczam Alior za wysokie ceny prowadzenia ROR i za kartę, w sumie 22zł.
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
źródło: Bez nazwy
Pobierz
źródło: 1000005257
Pobierz

źródło: 1000036647
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Wy też byście się zbuntowali, a ta tragedia naszego narodu powoli się odtwarza
@SzalonyOgorek Kozaków to trzeba było wybić jak była okazja, nikt tak nie złupił samej Ukrainy jak to barachło
Chyba nie ma łatwiejszej do manipulacji grupy, niż polska prawica xd
@Ulic_Qel_Droma: Oczywiście, że są. Głąby są wszędzie. Mało to w Polsce masz np. rusofilów, którzy każdego dnia robią wszystko, aby Polsce zaszkodzić, skłócać ją z sąsiadami, czy próbując wyprowadzać z wojskowych sojuszy?
Problemem jest to, że ludzie o analogicznych poglądach nie dostrzegają, że krytykują samych siebie, jak i to, że w 2026 roku przy zalewie fejków i AI slopu dalej ktokolwiek buduje sobie
@marcelus: Ty tak udajesz, że nie rozumiesz, o czym piszę, czy faktycznie to cię przerosło? Nawet wprost zaznaczyłem, że nie chodzi o to, żeby na podstawie własnego światopoglądu decydować, w co wierzyć, a by z góry odrzucać wszystko to, co jest pozbawioną dowodów, niepotwierdzoną wypowiedzią jakichś randomów w internecie, niezależnie od tego, czy ci się dana wiadomość podoba, czy nie.
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 144952
Pobierzźródło: Screenshot_20260530_130234_X
PobierzDać ci przykład setek takich komentarzy i każdy to będzie troll według twojej kulawej logiki?
@MatyasHunyadi Jeśli dalej nie rozumiesz, dlaczego na podstawie anonimowych komentarzy w internecie nie nalezy wyciagać wniosku o poglądach ogółu populacji, to poczytaj wyżej moje komentarze. Albo zastanów się, jak to możliwe, że my w dwójkę mamy tak różne poglądy, a jednak oboje postujemy w internecie. To który z nas reprezentuje ogół Polaków?