Aktywne Wpisy

Kasahara +523
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
reseted +132
Lista europosłów głosująca za skanowaniem prywatnych wiadomości w komunikatorach
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
źródło: obraz
Pobierz

Śmiem wątpić. Różnica polega na tym, że Microsoft się spocił dostarczając "konkurenta" gdzie Apple natomiast stworzyła Neo aby upchnąć gdzieś resztki magazynowe. Zobaczymy co bedzie za rok, Apple pozbędzie się kolejnych zapasów następnej generacji, gdzie Intel natomiast zrobi rebranding tego samego, dokladnie tak jak to robił przez ostatnie 13 lat.
#apple #microsoft #macbook