Wpis z mikrobloga

Miraski, byla taka anima o trzech laskach, ktore przeniosly sie gdzies do jakiejs dziwnej krainy. Tam zasiadaly za sterami takich wielkich robotow. O ile dobrze pamietam to wygladalo to tak, ze one wisialy w jakiejs czarnej przestrzeni i te roboty odtwarzaly ich ruchy. Roboty mialy kolory: czewrony, zielony i niebieski. Pomozecie?

#anime #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jezus_z_Galileii: Młody padawanie radzę Ci zarzucić pomysł ponownego obejrzenia tego gdyż możesz się niemiło zaskoczyć poziomem serii zwłaszcza gdy masz już trochę serii na koncie.
  • Odpowiedz
@Banri: Nie niszczyc sobie wspomnien? az tak zle jest? bo ja to z tej animy pamietam tylko te roboty. A inne animy z rtl7? Np soul hunter (z takim latajacym muminkiem), slayer (albo slayers, polskiej nazwy nie pamietam) powinny sie sprawdzic po latach?
  • Odpowiedz
@Jezus_z_Galileii: Stare anime generalnie są słabiutkie. Bardzo nieliczne wyjątki od tej reguły raczej nie trafiały na RTL7. Tam były raczej takie mniej lub bardziej oczywiście kierowane do młodszych widzów z wszystkimi tego konsekwencjami.

Jak się było młodziakiem, to i owszem mogły się podobać, ale teraz to są po prostu brzydko wyglądające serie z infantylną i często niesamowicie porozciąganą fabułą.
  • Odpowiedz
@Zryty89: @Jezus_z_Galileii: żeby być szczerym - od tej serii zacząłem interesować się anime. Od razu rozpoznałem, ale mnie wyprzedzono ;p mam olbrzymi sentyment do tego anime, najbardziej do drugiej serii bo to ona zwróciła moją uwagę gdy wracałem ze szkoły i czekałem na Dragon Balla - to leciało przed. Hikaru <3

Mam całą serię na dysku, chciałem nawet obejrzeć od nowa, no ale... mimo że jak wznowili
  • Odpowiedz