Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@henk to wszystko jest tak p------e i tak fascynujące zarazem.
Wiem że trudno będzie na takie pytanie odpowiedzieć, ale czy poleciłbys takiemu przeciętnemu Polakowi ale z dość otwartą głową wyjazd do Indii?
  • Odpowiedz
czysta", znaczy przejrzysta i nie śmierdziała. Palenie zwłok też nie śmierdzi. 300 kg drogiego drewna sandałowego dla najbogatszych robi swoje. Ale i ci umierający na ulicy mogą dostąpić mokszy, odpow

@henk: Ty serio wszedłeś do Gangesu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@henk: zobaczyłeś to czego ja nie mogłem
zobaczyć bo jeżdżę tam raz na kilka lat w celach zawodowych.
Znaczna część obserwacji się pokrywa. Za pierwszy razem jest szok. Ale taki totalny, aż momentami chcesz zapakować się w pierwszy samolot i wrócić do domu, szczególnie jak dopadnie cię sraka. Taka potężna, z gorączką najlepiej.

Pozytywy: w dużych miastach ruch jest ogromny, jak woda, ale płynie. Nie p--------e cię baba w SUVie na przejściu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 47
@szzzzzz to trudne miejsce, wyciąga z ciebie energię. prozaiczne rzeczy, jak znalezienie miejsca do zjedzenia albo hotelu z upraną poscielś urastają do nie lada problemu.jesli ktoś ma już podróżniczy bagaż i widział nie tylko piękne ale i brzydkie miejsca to tak. na pierwszy ogień nigdy w życiu bym nikomu nie polecił.
  • Odpowiedz