Aktywne Wpisy

Catmmando +761
#allegro Czy wy jesteΕcie normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najwaΕΌniejsze cechy oferty dziΔki ktΓ³rym wiadomo co siΔ kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadΕ na taki idiotyczny pomysΕ? OczywiΕcie pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to wiΔcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadΕ na taki idiotyczny pomysΕ? OczywiΕcie pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to wiΔcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
ΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierz
kozaZnochala +1
Czy ktoΕ z was jeΕΊdzi pickupem na co dzieΕ jako "gΕΓ³wnym" autem, w Polsce?
InteresujΔ mnie nieoczywiste problemy, z ktΓ³rymi mogΔ siΔ zderzyΔ.
Mam tu na myΕli zarΓ³wno samΔ eksploatacjΔ, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na czΔΕci), jakieΕ maΕe codzienne trudnoΕci typu koniecznoΕΔ wychylania siΔ po bilety przy wjazdach na parkingi, czy pΕaceniu kartΔ na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektΓ³rych miejscach.
RozwaΕΌam Raptora, albo ktΓ³rΔ Ε ToyotΔ (Tundra lub Tacoma, bo na
InteresujΔ mnie nieoczywiste problemy, z ktΓ³rymi mogΔ siΔ zderzyΔ.
Mam tu na myΕli zarΓ³wno samΔ eksploatacjΔ, serwisowanie (koszty napraw usterek, czas czekania na czΔΕci), jakieΕ maΕe codzienne trudnoΕci typu koniecznoΕΔ wychylania siΔ po bilety przy wjazdach na parkingi, czy pΕaceniu kartΔ na przejazdach autostradowych, problemy z parkowaniem w niektΓ³rych miejscach.
RozwaΕΌam Raptora, albo ktΓ³rΔ Ε ToyotΔ (Tundra lub Tacoma, bo na
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

ΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2026-04-08 141501
Pobierz