Aktywne Wpisy

Monsieur_V +14
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

Lol82829 +1
#hotelparadise co myślicie o 9 sezonie? Warto to oglądać? Zaczęłam jakiś czas temu obejrzałam kilka odc ale to z bólem serca. Czasem wracam żeby obejrzeć ale po kilkunastu minutach wyłączam bo nie mogę się przekonać do niego. Najbardziej nudzą mnie ci uczestnicy, te laski takie wszystki bff i jakieś nijakie. Czy dzieje się tam coś ciekawego? Z sezonów 6-12 już z samego początku 9 dla mnie najgorszy ale nie mam

#primemma
źródło: 1000009959
Pobierznie jedna osoba w emocjach mówi różne debilstwa, oraz każdy wie że friki mają swoją konwencję, no i mamy wolność słowa
a tutaj chłop ma rzeczywisty tatuaż obrażający uczucia religijne, imputujący okropieństwa wobec ważnej postaci historycznej itd itp - dodatkowo się z tym obnosi
i mówię to jako fan JPGMD jako parodystycznej subkultury, memów i kontrkultury bezmyślnego nadmiernego
@Sinti: To nie jest prawda. Odśwież sobie konfy i programy z gal numer 3-5? Jak się pokapowali jaki ma tatuaż to kazali mu go przerabiać. Nawet do walki musiał coś tam w nim zmieniać.
no chyba że uważasz że w przypadku "śpiącej federacji prime w momencie ataku na jasia kapele" też kapela kłamie ¯\(ツ)/¯
źródło: korczarowski
Pobierz@Sinti: Proszę nie obracaj kota ogonem. Wpis wyżej pisałeś o Kapelanie, a nie Korczarowskim i tatuażu. Teraz przeskakujesz w czasie 2-3 lata.
PS. Kapela zwykle kłamie, co
@Aggressive_Perfector powoli - op wrzuca sarkastyczny post jasia kapeli który sugeruje że prime odpalił się na głupotę jówko, ale na to jak korczarowski go obrażał to nie zareagował - ja na to odpowiadam parafrazując post jasia że prime nie zareagował także adekwatnie co do jego tatuażu więc niema co się czepiać - ty piszesz, cytuję:
@Sinti Jprdl. Odniosłem się TYLKO do braku reakcji, którą była i o której zapomniałeś. Potem sam ze sobą dyskutujesz o Kapelanie czy Korczarowskim. Ta dyskusja NIE ma żadnego związku, ani sensu. Tego drugiego, bo w ogóle jej
po to są skróty by omijać cenzure medialna - a ty chcesz karać nawet za skrróty? XD
chłopie przejbałbys każdą sprawe wiec nei bierz sie za interpretacje prawa.
żal mi ciebie, naprawdę