Wpis z mikrobloga

@Pomorski_Wilk: imo to jego tatuaż jest tak z co najmniej 2x gorszy
nie jedna osoba w emocjach mówi różne debilstwa, oraz każdy wie że friki mają swoją konwencję, no i mamy wolność słowa
a tutaj chłop ma rzeczywisty tatuaż obrażający uczucia religijne, imputujący okropieństwa wobec ważnej postaci historycznej itd itp - dodatkowo się z tym obnosi

i mówię to jako fan JPGMD jako parodystycznej subkultury, memów i kontrkultury bezmyślnego nadmiernego
  • Odpowiedz
jaś kapela mający tatuaż: "papież gwałcił dzieci" = Prime sleep

@Sinti: To nie jest prawda. Odśwież sobie konfy i programy z gal numer 3-5? Jak się pokapowali jaki ma tatuaż to kazali mu go przerabiać. Nawet do walki musiał coś tam w nim zmieniać.
  • Odpowiedz
@Aggressive_Perfector: ale to ten sam case co w przypadku korczarowskiego, też miał "konsekwencje" i przepraszał, to nic nie zmienia w konteście, bo chodzi o zawieszenie zawodnika
no chyba że uważasz że w przypadku "śpiącej federacji prime w momencie ataku na jasia kapele" też kapela kłamie ¯\(ツ)/¯
Sinti - @Aggressive_Perfector: ale to ten sam case co w przypadku korczarowskiego, te...

źródło: korczarowski

Pobierz
  • Odpowiedz
ale to ten sam case co w przypadku korczarowskiego, też miał "konsekwencje" i przepraszał, to nic nie zmienia w konteście, bo chodzi o zawieszenie zawodnika

no chyba że uważasz że w przypadku "śpiącej federacji prime w momencie ataku na jasia kapele" też kapela kłamie ¯\(ツ)/¯

@Sinti: Proszę nie obracaj kota ogonem. Wpis wyżej pisałeś o Kapelanie, a nie Korczarowskim i tatuażu. Teraz przeskakujesz w czasie 2-3 lata.

PS. Kapela zwykle kłamie, co
  • Odpowiedz
Proszę nie obracaj kota ogonem

@Aggressive_Perfector powoli - op wrzuca sarkastyczny post jasia kapeli który sugeruje że prime odpalił się na głupotę jówko, ale na to jak korczarowski go obrażał to nie zareagował - ja na to odpowiadam parafrazując post jasia że prime nie zareagował także adekwatnie co do jego tatuażu więc niema co się czepiać - ty piszesz, cytuję:

To nie jest prawda. Odśwież sobie konfy i programy z gal
  • Odpowiedz
jaś kapela mający tatuaż: "papież gwałcił dzieci" = Prime sleep

Marek Jówko się n-----ł = Prime #$%@#$% REAL SHIT

coś chyba pomieszałeś bo nie rozumiem gdzie tu jakieś odwracanie kota ogonem z mojej strony

@Sinti Jprdl. Odniosłem się TYLKO do braku reakcji, którą była i o której zapomniałeś. Potem sam ze sobą dyskutujesz o Kapelanie czy Korczarowskim. Ta dyskusja NIE ma żadnego związku, ani sensu. Tego drugiego, bo w ogóle jej
  • Odpowiedz
@Sinti: a nie no jak sad bierze takie rzeczy pod uwage to musi byc prawdą. ty masz a------e we łbie? ty chcesz zeby były jakieś słowa tabu jakw usa czy uk za ktore idziesz siedzieć?!
po to są skróty by omijać cenzure medialna - a ty chcesz karać nawet za skrróty? XD
  • Odpowiedz
@sablewski69: za nic nie chce karać, po prostu federacja wyciągnęła konsekwencje wobec tatuażu a ty udajesz debila który nie wie co skrót znaczy, to ci tłumaczę że każdy wkoło wie, i kapela i ludzie i federacja i sądy, tylko ty upośledzony jesteś nie rozumiesz co skrót znaczy i twierdzisz cytuję:

ale kapela nie ma takiego tatuazu - ma skrót wiec co to za starcze pi3rdolenie stypiarzu XD
  • Odpowiedz
@Sinti: dobrze to pokaż mi jeden twardy dowód który byś pokazał w sadzie ze ten skrót tory ma kapela na plecach to rzeczywiscie tyczy sie papieza mega prawniku XD

chłopie przejbałbys każdą sprawe wiec nei bierz sie za interpretacje prawa.
  • Odpowiedz
@sablewski69:

dobrze to pokaż mi jeden twardy dowód który byś pokazał w sadzie ze ten skrót tory ma kapela na plecach to rzeczywiscie tyczy sie papieza mega prawniku XD

chłopie przejbałbys każdą sprawe wiec nei bierz sie za interpretacje prawa.

żal mi ciebie, naprawdę
Sinti - @sablewski69: 
dobrze to pokaż mi jeden twardy dowód który byś pokazał w sadz...
  • Odpowiedz