Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banciur: ja pierdykam, mam to samo. Znam na przestrzeni lat coraz więcej słów, których znaczenia nie rozumiem, chociaż to jest 3 sekundy w googlach.
No i tak żyje sobie z taką niewiedzą, za mistyczną osłoną niewiedzy, którą mogę zedrzeć ale tego nie robię xD
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: ja uslyszalem to slowo dopiero jak bylem na kupnie traktorka do koszenia, wczesniej miszkalem w bloku to po co mi bylo go znac ;)

inna sprawa ze mulczowanie to dziala przy b niskiej trawie, inaczej zostawia duzo trawy ktora i tak trzeba by zgrabic ;)
  • Odpowiedz
@K-S-: A to nie to że jeszcze po skoszeniu ją dodatkowo rozdrabnia żeby nie było siana na trawniku suchego tylko żeby sobie szybko się rozłożyło i użyźniało glebę na okrągło przy każdym koszeniu, bo tak to bez kosza to mógłbym sobie co dwa dni zwykłą kosiarką pchaną jeździć po trawniku.
  • Odpowiedz
dziękuję od paru dni zastanawiałem się co to mulczowanie ale nie na tyle żeby otworzyć google w nowej zakładce :)

@banciur: do sobie jednak wygooglaj, bo subop powiedział tylko półprawdę, a pół nieprawdę i półlegendę
  • Odpowiedz