Zapraszam do #wykopfm o g. 22, zaraz po #szczerzeo w wykonaniu @emilyem wchodzę ze swoim graniem - ale innym niż dotychczas. Porzucamy dziś kucmuzę i szatany, dzisiaj będzie spokojniej, trochę elektronicznie, trochę rockowo, chwilami może nawet popowo... Słowem - dzisiaj w #gawrafm gramy #misiaczej ;)
Czekam na Wasze propozycje i dedykacje, panel pozdrowień jest do Waszej dyspozycji :)
Czekam na Wasze propozycje i dedykacje, panel pozdrowień jest do Waszej dyspozycji :)
miśka ʕ•ᴥ•ʔ
@Angrist, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @bury256, @cherrycoke2l, @Creep, @DiscoKhan, @dzanek, @dziemniak, @Elkoss, @emilyem, @Endrius, @Ettercap, @Famina, @fasfsrheeahgdfhds2, @gabriel-bryju, @gloom, @gosvami, @Grouplove, @InzMovi,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1, @Jonarz, @Jormungand, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @kokus, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @lennyface, @leworwel, @lomir, @Lukassz, @Marpop, @max1m0-, @McHochla, @mentosh, @Migfirefox,
@neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @pawlik90, @polusiowa, @Possen, @Pro100wryj, @quba74, @Randallovy, @razornfs, @Robaj, @SiarkoWodor, @SirPsychoSexy, @slonio121, @sortris, @SteveDogs, @Stopa_Stefana, @TadeuszSynZygmunta, @Tropek, @Trzesidzida,
@velotri, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @zordziu,
The xx - Islands (Nosaj Thing Remix)
Delilah - Inside My Love
Owsey - Places We Never Went Together
Camel - Stationary Traveller
Deprivation - Lights
The Kooks - How'd You Like That @Grouplove
Old Man Canyon - Phantoms And Friends @Kisieliusz
Charles Bradley - Dusty Blue @Kisieliusz
Queen - Too Much Love Will Kill You @max1m0-
Moderat - Rusty Nails
Sneaker Pimps - Diving @depryw