Aktywne Wpisy

maikeleleq +4

al0sh 0
#primemma Witam, na mojej wiosce organizowany jest festyn charytatywny gdzie będzie parę luźnych walk boks/k1. Zgłosiłem się bo to fajna inicjatywa ale mam walczyć z chłopakiem 15 lat młodszym co coś tam trenuje. Trochę wstyd byłoby przegrać z jakimś wychudzonym gówniarzem a potem go na ulicy mijać. Znacie może jakieś szybkie sposoby na poprawę kondycji?

Tova Noel – jest jedną z dwóch strażników, którzy mieli pilnować Epsteina w nocy
-- O 5:42 i 5:52 rano na komputerze więziennym wyszukała w Google: „latest on Epstein in jail"
-- O 6:30 jej kolega znalazł Epsteina martwego.
-- FBI w swoim 66-stronicowym raporcie podkreśliło to wyszukiwanie na czerwono – było jedyne, które tak wyróżnili.
-- Chase Bank zgłosił do FBI „podejrzaną aktywność” – seria wpłat gotówkowych. Największa: 5000 dolarów dokładnie 30 lipca 2019 (10 dni przed śmiercią). W sumie od grudnia 2018 sami pokazują 7 wpłat na 11 880 dolarów w gotówce. Tova Noel zaczęła pracować na oddziale Epsteina dopiero 7 lipca 2019.
Dodatkowo FBI teraz oficjalnie wskazuje, że to prawdopodobnie ona jest tą słynną „pomarańczową plamą” na nagraniu z monitoringu o 22:40 wieczorem. Niosła coś pomarańczowego (materiał, z którego Epstein zrobił później pętlę).
#epstein #usa