Aktywne Wpisy
wykopki, zamiast sie kompromitowac przeczytajcie cokolwiek o historii francji i o tym na jakiej zasadzie działa to państwo, poczytajcie o tym kto jest francuzem i uzmysłówcie sobie wreszczie, ze ci ludzie, ktorzy robią te zamieszki sa francuzami, mimo iz wasze p0laczkowate małe główki nie są w stanie tego zrozumiec. Francja nigdy nie byla jednorodna etnicznie, wielokrotnie przyjmowała chociażby emigrantów z polski, którzy póżniej stawali się francuzami, ich dzieci były francuzami, a nie
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link