Aktywne Wpisy
Melkovva_ +2
#mirabelkopomusz
Nadziałam się sutkiem na gwoździa w drzwiach- w sumie to mi się wbił a ja idąc pociągnęłam.
Byłam pewna że zahaczyłam tylko bluzka :(
Po kilkunastu minutach ogarnęłam o co chodzi bo lała mi się krew po brzuchu.
No sutek jest naderwany :(
Teraz boli jak cholera, zakleiłam plastrem bo nawet dotyk koszulki sprawia że zaś krwawi. O bólu nie wspomnę :(
Czy coś z tym da się zrobić poza klejeniem?
Nadziałam się sutkiem na gwoździa w drzwiach- w sumie to mi się wbił a ja idąc pociągnęłam.
Byłam pewna że zahaczyłam tylko bluzka :(
Po kilkunastu minutach ogarnęłam o co chodzi bo lała mi się krew po brzuchu.
No sutek jest naderwany :(
Teraz boli jak cholera, zakleiłam plastrem bo nawet dotyk koszulki sprawia że zaś krwawi. O bólu nie wspomnę :(
Czy coś z tym da się zrobić poza klejeniem?
showoff +86
Mirki! Właśnie skończyłem klecić post o pastowaniu butów na wysoki połysk i jestem z niego zadowolony w... bardzo w sensie. I teraz pojawia się pytanie: jak myślicie, warto taką tajemną wiedzę rzucać do wykopaliska, czy lepiej nie? Bo jeśli tak, to wiadomo, że bez waszego wsparcia to tylko dupa i kamieni kupa, cytując wybiórczo klasyka :)
Zdjęcie z backstage'u ;D
@pitus_bajtus: W sensie?
Wrzucaj, wykopię.
(ecco biarritz coffee)
@paatrys: Podrzuć linkiem do modelu w sklepie, ok? :)
http://www.outletstore.pl/ecco/63001402072/Product.aspx
Przy okazji publikacji tego posta będzie kilka niezłych zniżek do multirenowacji, więc radzę monitorować temat :)
Fajne zajęcie jednak odstąpiłem od tych praktyk. Za nie długo pewnie jak przyjdzie hajs za pracę i leci na buty na survival. Więc będę bardziej pieścił niż dziewczynę (no wait #tfwnogf) swoje trzewiki. Te skarpetki spal serio. Bardziej by pasowały Kojoty jak przeinaczam nazwy.
Komentarz usunięty przez moderatora