badreligion66
1946
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Filip3k91
@badreligion66 grok nie konfident, ze bedzie na kolegow donosil (✌ ゚ ∀ ゚)☞
890
jaroty
@badreligion66:

Grilomeczik Al-Batonei ( ͡° ͜ʖ ͡°)
225
Marmite
@Bury_Zenek: albo po prostu specjalnie go wołają bo jest duża szansa że udzieli odpowiedzi która w tym kontekście będzie memiczna
27
Bury_Zenek
@badreligion66: mnie to najbardziej r-----------ą ludzie, którzy muszą pytać groka, czy zdjęcie sysia z klubu go-go to naprawdę zdjęcie z Iranu lat 80 xD
24
justlooking5
justlooking5
@badreligion66: Al Zakolai
8
Chad-z-Boboli
@irenicus30: Odpowiadasz na mem. Prawda jest taka że tam zawsze był islamski rygor, tylko przed rewolucją był on trochę mniejszy.
Te wszystkie zdjęcia odsłoniętych kobiet, to fotografie najbogatszej warstwy społecznej, elity żyjącej grubym murem z dala od zwykłych ludzi.
Tam nigdy nie było i nie będzie "życia jak w Europie", to tylko takie śmieszkowe porównania.
6
LuigiVampa1
LuigiVampa1
@badreligion66: ja myślałem, że to Stanowski ze striptizu 😆
3
wolbiend
Mullah Al-za-Kolak
3
K.....a
K.....a
@NocnyFuriat: Ludzie, którzy pytają AI o takie rzeczy, powinno się izolować i resetować do ustawień fabrycznych.
3
emasele
emasele
@badreligion66: grok ora pisowcow aż miło.
2
NocnyFuriat
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
Roman_Horsetych
@badreligion66: To nie jest AI. To Szeklan Zerani.
1
MarekSitko
MarekSitko
@badreligion66: To Al Zakolei znany dziennikarz z czasów szachinszacha.
1
Bury_Zenek
Te wszystkie zdjęcia odsłoniętych kobiet, to fotografie najbogatszej warstwy społecznej, elity żyjącej grubym murem z dala od zwykłych ludzi.

@Chad-z-Boboli: o, to to. Powiem więcej, elity to może nawet i przez cały czas tak żyły, tylko po cichu. Prowincja była w burkach i przejęła władzę w rewolucji
1
Polasz
@badreligion66: daj linka :)
0
Malutor
Malutor
@badreligion66: Jack Nicholson się zabawia?
0
Antoni_Kosiba
@badreligion66: ja mu wierzę
0
mamracjewieszotym
0
irenicus30
irenicus30
@badreligion66: ale ile tam ludzi 50 lat temu chodziło do klubóœ a ile mieszkało w lepiankach
0