Wpis z mikrobloga

@ZygmuntX19:
Niech sobie zbiera, niech żyje, mi nic do tego ale jeżeli mogę przekonać kogoś żeby nie wpłacał złotówki na tego pasożyta to będzie to dobrze spożytkowany czas.
Kobyła nie zasłużyła, nie kryje się nawet z tym że nie wie gdzie leży mąż, człowiek z którym spędziła ponad dekadę, przez swoje dwie lewe ręce odebrano jej córkę. Dla mnie to niepojęte żeby doprowadzić się do takiego stanu że dziecko odbiera
  • Odpowiedz
@zombine: rozumiem rozgoryczenie finie, ale trzeba powiedzieć wprost, że kobra to osoba upośledzona umysłowo o raczej bardzo niskim ilorazie inteligencji.... Pozwolenie na to, by ta parka posiadała dziecko to nieporozumienie.... Tam powinna być wdrożona kastracja raczej.... Tak tak, wiem radykalnie.....
  • Odpowiedz
@Nietoperecek: No dobra ale nie można być aż takim tępakiem żeby mówić publicznie że nie wie gdzie leży jej ex mąż z któym żyła ponad dekadę! To jest niepojęty kaliber debilizmu.
  • Odpowiedz
@zombine: po tym co mówisz to obstawiam, że tigera pochowała jego rodzina i nie nówili kobrzycy gdzie on leży specjalnie, by ta zaraz nie wypaplała.... Rodzinie nie zależy na tym zapewne, by na grobie tejge zamiast zniczy nie zniczy leżały puste puszki po harnasiu i spynery.... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszyscy mają świadomość, jakiego rodzaju to była"kariera" .....
  • Odpowiedz