Aktywne Wpisy

beata-libra +15
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
UzytkownikHejto +80
Nie wiesz i się nie dowiesz (bo na wykopie jest cenzura)
Kontynuacja mojego poprzedniego wpisu, który mówił o tym, że Moderacja Wykopu usunęła wpis i znalezisko założyciela "Nie wiem ale się dowiem" za "naruszenie dóbr osobistych".
@ArseneWengerTheAnimatedSeries odpowiada na wypowiedzi kudłatego tarzana.
#afera #ciekawostki #polska #tworczoscwlasna #niewiemalesiedowiem #polskiyoutube #youtube #influencerki #drama
Kontynuacja mojego poprzedniego wpisu, który mówił o tym, że Moderacja Wykopu usunęła wpis i znalezisko założyciela "Nie wiem ale się dowiem" za "naruszenie dóbr osobistych".
@ArseneWengerTheAnimatedSeries odpowiada na wypowiedzi kudłatego tarzana.
#afera #ciekawostki #polska #tworczoscwlasna #niewiemalesiedowiem #polskiyoutube #youtube #influencerki #drama

źródło: obraz
Pobierz