Aktywne Wpisy

Salido +360
Minął 31. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-16
Pobierz
mirvbel +119
Wykopki zawsze muszą mieć wroga.
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu

Nie był wcześniej na żadnej giełdzie, więc tym bardziej peewnie odpuszczą głosowanie na polo, choć i tak myśle, że głosy nabite osuzkańczo, bo zbyt szybko rósł.
Wszedłem w niego całym swoim pozostałym kapitałem, który jest niewielki xD ale 16 sat to chyba dobra cena :D
8 mln coinów.
#ducknote
#summercoin2
#kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
sry jeśli kogoś wprowadziłem w błąd ;[
@StayOut: sprzedawaj albo trzymaj 4ever ;[
Kiedyś kupiłem coś za 2 sat na 'pompce' skoczyło do 3 byłem zarobiony xD
O ile nie wykasują głosów choć jeśli mieliby je wykasować to zrobili by już to dawno :D
ps. Szczerze mówiąc troche się w------m w to przez błąd na szczęście bardzo małe fundusze.
za 11 bym nie odkupował :D był nawet po 5-6, a wiesz pompa na POLO może będzie xD
Po prostu źle zobaczyłem liczbe coinów na telefonie, co tu więcej mówić, ale takie coiny są fajne po tym względem, że jak coś ruszy z 1 sat do 2 sat to masz 100 % :).
dzieki za info.
Szczerze mówiąc ciągle siędze w wykresie GUE i nie widze nic poza tym xD