Wpis z mikrobloga

DuckNote przeciwnik SUM2 na bittrex :D https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-XDN

Nie był wcześniej na żadnej giełdzie, więc tym bardziej peewnie odpuszczą głosowanie na polo, choć i tak myśle, że głosy nabite osuzkańczo, bo zbyt szybko rósł.

Wszedłem w niego całym swoim pozostałym kapitałem, który jest niewielki xD ale 16 sat to chyba dobra cena :D

8 mln coinów.

#ducknote

#summercoin2

#kryptowaluty
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SharpNieSharp: właśnie się zastanawiałem... czy nie jest przypadkiem więcej, ale jakoś siedziałem na telefonie i źle spojrzałem, w sumie nie szkodzi :D bo już połowa sprzedana z zarobkiem 2 sat xD Co zrobić z pozostałą połową : ? hmm

sry jeśli kogoś wprowadziłem w błąd ;[

@StayOut: sprzedawaj albo trzymaj 4ever ;[
  • Odpowiedz
pump & duck ;D ale też kupiłem około 2mln za 10sat, po czym ktoś mi zrobił nieładnego psikusa i sprzątnął wszystko do 5 sat :P trzeba było ustawić buye niżej :D
  • Odpowiedz
@maledorak: @StayOut: @cienki7: Pamiętajcie POLO inc. :D

O ile nie wykasują głosów choć jeśli mieliby je wykasować to zrobili by już to dawno :D

ps. Szczerze mówiąc troche się w------m w to przez błąd na szczęście bardzo małe fundusze.
  • Odpowiedz
@cienki7: fuck mogłem sprzedać za to 15, właśnie ten coin to moja nieudana inwestycja całego 0.1 BTC xD

Po prostu źle zobaczyłem liczbe coinów na telefonie, co tu więcej mówić, ale takie coiny są fajne po tym względem, że jak coś ruszy z 1 sat do 2 sat to masz 100 % :).

dzieki za info.

Szczerze mówiąc ciągle siędze w wykresie GUE i nie widze nic poza tym xD
  • Odpowiedz