Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +37
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +150
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

normalnie jak w filmie układ zamknięty
https://wykop.pl/link/7887965/antyterrorysci-w-moim-domu-atak-chorego-aparatu-na-uczciwego-czlowieka
#motoryzacja #samochody #policja #bagiety #afera
Antyterroryści w moim domu. Atak chorego aparatu na uczciwego człowieka!
Wielka Akcja Profesora Chrisa -czym to się różni od loterii Buddy?
https://www.gov.pl/web/prokuratura-krajowa/zatrzymanie-i-zarzuty-wobec-czlonkow-zorganizowanej-grupy-przestepczej-zwiazanej-z-nielegalnymi-grami-hazardowymi-i-praniem-pieniedzy
tak czy srak p------e dla mnie jest to, ze komuś wpada na chate AT tylko po to żeby go przesłuchac i wypuścić. nie że do sztumu czy coś
Kolegę w pracy posądzili o to że miał dziuple, rozbiera samochody na części (donos sąsiadki). Przyjechała policja do nas do firmy zabrali go, ( w domu była druga cześć policji z żoną) a później musiał w domu pokazać wszystkie papiery i dowody własności. Zobaczyli co mieli, przeprosili za problemy
A to nie chodzi o to że taka akcja była jednocześnie w całej Polsce i dotyczy podejrzenia o uczestniczeniu w grupie przestępczej? Wtedy faktycznie robią taką akcję że zwijają natychmiast wszystkich zainteresowanych w jednej chwili, żeby nie dali sobie nawzajem cynku że "są u mnie psy, u ciebie też zaraz będą, uciekaj" oraz żeby nie pozbyli się natychmiast dowodów. Wtedy użycie AT jest uzasadnione bo tylko
@murison: to nie są żadni antyterroryści tylko służba celno-skarbowa, ewentualnie wydział działań taktyczno-operacyjnych KAS. Oni zostali powołani właśnie do tego.