Odnośnie tego wpisu, od lutego możemy zaczynać zabawę, o ile będzie fajna kumulacja. ( ͡€ ͜ʖ͡€) Jeśli nie, to może puszczę Mini Lotto systemem 12 liczb za 1584 zł. Będę miał wtedy prawdopodobieństwo na trafienie piątki 1:1074. Chociaż wolałbym poczekać na kumulację min. 20 mln zł w Lotto. ( ͡°͜ʖ͡°) Pierwszy zakład systemem 11 liczb puszczę chyba z Plusem, więc będzie mnie on kosztował nie 1386 zł, a 1848 zł. Z kolei prawdopodobieństwo na trafienie szóstki takim zakładem wynosi 1:30268. Szkoda, że cząstkowe zakłady systemowe można zawierać tylko w stacjonarnych punktach sprzedaży, bo moglibyśmy tutaj wspólnie skubać totalizator. ( ͡°͜ʖ͡°) Może nawet starczyłoby nam na wykupienie Wypoku. (✌゚∀゚)☞
@Gl0dek: w czasach wszechobecnego internetu juz dawno ludzie powinni latać do kolektur razem i grać grube zakłady na kuponach cząstkowych, wystarczy prosta apka lub grupa forum cokolwiek dla zainteresowanych
@Gieekaa: Na taki eksperyment szkoda mi kasy. ( ͡~ ͜ʖ͡°) @Von_Kaevum: Super! @italia__: Pewnie są takie grupy. Tutaj też powinniśmy się zgadać i zorganizować coś takiego. Nawet jedna osoba mogłaby kupować takie zakłady i wysyłać kupony cząstkowe pocztą do pozostałych. Oczywiście w takiej sytuacji potrzebne byłoby zaufanie.
@Gl0dek: No jeżeli chcesz możemy zrobić porównanie, twojego kuponu z systemu 11 liczb na lotto, a moich losów. Tylko musiałbym puścić 462 losy, a nie wiem czy system to uciągnie.
@Von_Kaevum: Jeśli Ci nie szkoda kasy, to nie mam nic przeciwko. ( ͡€ ͜ʖ͡€) Na pewno udźwignie, ale chwilę potrwa zawarcie tyłu zakładów. :D Nie wiem, jak w stacjonarnych punktach sprzedaży, ale w aplikacji chyba można mieć w koszyku maksymalnie 10 kuponów po 10 zakładów każdy. W każdym razie jakoś mega długo by nie trwałoby zawarcie 462 zakładów, czy to w aplikacji, czy to stacjonarnie, chociaż
@irish71: Myślę, że najlepiej byłoby puszczać zakłady systemem 12 liczb. Jeden taki zakład bez Plusa kosztuje 2772 zł (z Plusem 3696 zł) i daje nam prawdopodobieństwo 1:15134 na trafienie szóstki. Gdyby zebrać 10 osób, to na osobę przypadałoby 277,20 zł. Oczywiście takie zakłady warto byłoby puszczać przy odpowiednio wysokich kumulacjach, 10 mln zł to raczej minimum, chociaż wolałbym puszczać takie zakłady przy kumulacjach +/- 20 mln zł. Wtedy każda osoba
@Gl0dek: myslalem ze kazdy solo puszcza taki kupon i sie procentowo wymieniamy wygrana, ze kazda osoba puszcza jeden za 4k i w 10 osob po umowie podliczamy wygrane i sie procentowo rozliczamy. Umiesz to obliczyc dla np. 10 osob? W sensie zrobic symulacje dla fikcyjnych liczb
@irish71: wygeneruj 10 takich wirtualnych kuponow i zobacz przy najblizszym losowaniu ile $ wpadlo, zrob.bilans zyskow i strat, jak bedzie po 3 losowaniach na + to ruszamy machine i zegbaj biedo piekna kusicielko
myslalem ze kazdy solo puszcza taki kupon i sie procentowo wymieniamy wygrana, ze kazda osoba puszcza jeden za 4k i w 10 osob po umowie podliczamy wygrane i sie procentowo rozliczamy. Umiesz to obliczyc dla np. 10 osob? W sensie zrobic symulacje dla fikcyjnych liczb
@irish71: Ale po co bawić się w coś takiego, skoro są kupony cząstkowe? Zresztą po to ludzie się zbierają w takie grupy, żeby nie płacić
Jeśli nie, to może puszczę Mini Lotto systemem 12 liczb za 1584 zł. Będę miał wtedy prawdopodobieństwo na trafienie piątki 1:1074. Chociaż wolałbym poczekać na kumulację min. 20 mln zł w Lotto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy zakład systemem 11 liczb puszczę chyba z Plusem, więc będzie mnie on kosztował nie 1386 zł, a 1848 zł. Z kolei prawdopodobieństwo na trafienie szóstki takim zakładem wynosi 1:30268.
Szkoda, że cząstkowe zakłady systemowe można zawierać tylko w stacjonarnych punktach sprzedaży, bo moglibyśmy tutaj wspólnie skubać totalizator. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nawet starczyłoby nam na wykupienie Wypoku. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#lotto #minilotto #bukmacherka #pieniadze #h----d #gownowpis #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
https://spidersweb.pl/2024/07/stefan-mandela-wygral-loterie-14-razy.html
@Von_Kaevum: Super!
@italia__: Pewnie są takie grupy. Tutaj też powinniśmy się zgadać i zorganizować coś takiego. Nawet jedna osoba mogłaby kupować takie zakłady i wysyłać kupony cząstkowe pocztą do pozostałych. Oczywiście w takiej sytuacji potrzebne byłoby zaufanie.
Na pewno udźwignie, ale chwilę potrwa zawarcie tyłu zakładów. :D
Nie wiem, jak w stacjonarnych punktach sprzedaży, ale w aplikacji chyba można mieć w koszyku maksymalnie 10 kuponów po 10 zakładów każdy. W każdym razie jakoś mega długo by nie trwałoby zawarcie 462 zakładów, czy to w aplikacji, czy to stacjonarnie, chociaż
@irish71: Ale po co bawić się w coś takiego, skoro są kupony cząstkowe? Zresztą po to ludzie się zbierają w takie grupy, żeby nie płacić