Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +525
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
PodniebnyMurzyn +13
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

Jeśli nie, to może puszczę Mini Lotto systemem 12 liczb za 1584 zł. Będę miał wtedy prawdopodobieństwo na trafienie piątki 1:1074. Chociaż wolałbym poczekać na kumulację min. 20 mln zł w Lotto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy zakład systemem 11 liczb puszczę chyba z Plusem, więc będzie mnie on kosztował nie 1386 zł, a 1848 zł. Z kolei prawdopodobieństwo na trafienie szóstki takim zakładem wynosi 1:30268.
Szkoda, że cząstkowe zakłady systemowe można zawierać tylko w stacjonarnych punktach sprzedaży, bo moglibyśmy tutaj wspólnie skubać totalizator. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nawet starczyłoby nam na wykupienie Wypoku. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#lotto #minilotto #bukmacherka #pieniadze #h----d #gownowpis #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
https://spidersweb.pl/2024/07/stefan-mandela-wygral-loterie-14-razy.html
@Von_Kaevum: Super!
@italia__: Pewnie są takie grupy. Tutaj też powinniśmy się zgadać i zorganizować coś takiego. Nawet jedna osoba mogłaby kupować takie zakłady i wysyłać kupony cząstkowe pocztą do pozostałych. Oczywiście w takiej sytuacji potrzebne byłoby zaufanie.
Na pewno udźwignie, ale chwilę potrwa zawarcie tyłu zakładów. :D
Nie wiem, jak w stacjonarnych punktach sprzedaży, ale w aplikacji chyba można mieć w koszyku maksymalnie 10 kuponów po 10 zakładów każdy. W każdym razie jakoś mega długo by nie trwałoby zawarcie 462 zakładów, czy to w aplikacji, czy to stacjonarnie, chociaż
@irish71: Ale po co bawić się w coś takiego, skoro są kupony cząstkowe? Zresztą po to ludzie się zbierają w takie grupy, żeby nie płacić