Wpis z mikrobloga

Przeglądając ostatnio @UszatyBloger zauważyłem, że w secondhandzie dorwał ładny wzorzysty krawat. Pytanie, czy jakiś sklep oferuje jeszcze takie fajne krawaty? Wszędzie gdzie patrzę to jakieś banalne mikrowzory, jednokolorowe i w mniej lub bardziej ohydne pasy. Ja mam tylko dwa takie fajniejsze i to też nie kupowane, ale w spadku po wuju.

Zauważyłem, że serialowy #hannibal taki fajny ma (chociaż jego garnitury nie trafiają do mnie)

#modameska #ubierajsiezwykopem #klasycznaelegancja
sidhellfire - Przeglądając ostatnio @UszatyBloger zauważyłem, że w secondhandzie dorw...

źródło: comment_Xekx4CDd0YgZqGzbvWlFDfpSWLDgazAy.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sidhellfire: Tak patrzę i chyba coś się mocno pomyliło producentom, bo faktycznie paisley w mocnym odwrocie, a jeśli już, to na modłę geometryczną. A może to kwestia słabej sprzedaży stłumionej podejściem klientów, którzy wzorów kwiatowych się zwyczajnie boją?

Ostatnio mam chętkę na to, żeby sobie wybrać jakiegoś sprzedawcę i kupić pakiet używanych krawatów na alledrogo i zdać relację na mirko. Tam mają różne cuda, ostatnio widziałem biały paisley na czarnym
  • Odpowiedz
@sidhellfire: duży wybór krawatów w podobny wzór można kupić w pierre cardin, koło 150zł, a niedługo przeceny. Jedwab i bawełna, bardzo duży wybór, sam mam krawat we wzór paisley ( ͡ ͜ʖ ͡), bardzo go lubię i nie mam 50 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz