Wpis z mikrobloga

#pokapake #wykopaka W nawiązaniu do wpisu

Otóż udałem się z samego rana do paczkomatu po przesyłkę, pierwszą wskazówką, że będzie ciekawie okazał się źle sformatowany nadawca jako "Null" w powiadomeniu inPost. Otwierając skrytkę spojrzałem na jeden smutny list, pierwsze co sobie pomyślałem, że pewnie karma wraca i moim nadawcą jest ktoś z czarnej listy albo jakiś zły człowiek, który oszukał moderację i zgarnął dla siebie mój prezent. XD

Chwilę podumałem podczas drogi powrotnej, że przecież napisałem liście, że lubię zagadki. No i trafiłem na kogoś, kto zrobił super zagadkę, list skrywał krótki opis sytuacji, oraz link do zadania Mogłoby być trudniejsze, więcej zabawy, ale i tak super się bawiłem, w każdym razie ogromny szacunek, za poświęcony czas i pomysł!

Prezenty super, znalazł się magnesik które zbieram, bon na książkę i naprawdę świetna kawa! Pięknie pachnie, a oczywiście od tego nadmiaru dobrobytu, człowiek nigdy nie spróbowałby kawy z Bydgoszczy. No i oczywiście zapas Milki na długi czas! Do tego retro konsolka, która w praktyce spełniała szereg moich odniesień w liście, na pewno sprawdzę jej możliwości. :)

Dzięki @wardx !
bonus - #pokapake #wykopaka W nawiązaniu do wpisu

Otóż udałem się z samego rana do p...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Artimeges: w sumie to chyba wszystkiego xD PSP / DCSS / PS1 / NDS / N64 / CPS1 / CPS2 / CPS3 / FBA / NEOGEO / GBA / GBC / GB / SFC / FC / MD
  • Odpowiedz
@bonus: Spoko, fajnie, że się podobało! Z tą zagadką właśnie nie wiedziałem jak trudną zrobić bo nie byłem pewny na ile masz czas, a ten był ograniczony na odbiór drugiej przesyłki. Na przyszłość postaram się o trochę trudniejszą (σ ͜ʖσ)

Z tym "Nullem" ciekawa sprawa, czyżbym zhakował InPost?
  • Odpowiedz