Aktywne Wpisy
luke-mat +16
Najbardziej mnie w UE rozwala Von der Layen, która już 3 razy wyłaziła i tonem papieża piała o pokoju i deeskalacji xD
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
nad_niemnem +5
No widzę wykopki się zesrały bo napisałam że antynatalizm to choroba psychiczna. A to jest PRAWDA! Jesteście nienormalni i powinniście się leczyć żeby nie zarażać normalnych swoją głupotą. Nikt zdrowy i szczęśliwy nie ma takiego podejścia, tylko chorzy i nienormalni koniec kropka. Nie zamierzam płacić podatków na wasze emerytury a jak jakiś bezdzietny będzie się srał o pomoc to jeszcze go wyśmieje.
#antynatalizm #dzietnosc #demografia
#antynatalizm #dzietnosc #demografia

Wcale nie. Problem mam tylko z matołami o IQ gupika
Po drugie z amebami się nie umawiam, dostałby w ten durny łeb za samą próbę podpalanie trawy przy takim wietrze w
@krytyk1205: wcale tak, taka sama toksyczność bije od ciebie jak ode mnie
Nie pochwalanie czyjejś głupoty
cały czas insynuujesz że wymagam od kobiety z filmiku nie wiadomo czego kiedy od początku chodziło mi tylko o niepotrzebną krytykę
@michalgrande: ciekawe, że to nie działa na wykopie. Tylko non stop jesteśmy poniżane, wyśmiewane, hejtowane za cokolwiek co zrobimy. Uznawane za głupsze, infantylne i w ogóle be .. Za to mężczyźni - 8 cud świata.
@krytyk1205: no masz jeden wykop vs całą resztę internetu i realny świat gdzie rolę są odwrócone, nikt ci nie każde tu siedzieć