Wpis z mikrobloga

@krytyk1205: jakbyś julka musiała kiedyś coś sama zrobić zamiast wyręczać się chłopem to byś wiedziała że to w niczym nie pomaga jak ktoś ci stoi nad głową i krytykuje a wręcz przeciwnie. ale oczywiście lepiej z----ć chłopa do suchej nitki i jeszcze mu pojechać po wyglądzie, typowy wkład kobiety w rozwiązanie problemu
  • Odpowiedz
@michalgrande: a co kur..a miała mu jeszcze medal wręczyć czy loda z wdzięczności zrobić, że mało chałupy nie podpalił. I od razu wyręczał się. Nie lepiej niech się na kanapie z browarem położy bo się zmęczył oddychaniem. Weź leki typie bo z tej nienawiści do kobiet to ci całkiem peron odjechał
  • Odpowiedz
@michalgrande:

na tym samym wózku jedziemy jeżeli chodzi o nienawiść,

Wcale nie. Problem mam tylko z matołami o IQ gupika
Po drugie z amebami się nie umawiam, dostałby w ten durny łeb za samą próbę podpalanie trawy przy takim wietrze w
  • Odpowiedz
@michalgrande: wy już wszędzie widzicie toksyków i narcyzów.

Osoba toksyczna to ktoś, kto swoimi wzorcami zachowań i myślenia (manipulacją, brakiem empatii, egocentryzmem) niszczy poczucie własnej wartości, energię i spokój innych, często wchodząc w rolę ofiary, manipulując emocjonalnie i nie przyjmując odpowiedzialności za swoje czyny, co prowadzi do konfliktów i wyniszczenia relacji. Charakterystyczne cechy to naruszanie granic, ciągła krytyka, zrzucanie winy, wybuchy złości, bierno-agresywne zachowania (np. milczenie)

Nie pochwalanie czyjejś głupoty
  • Odpowiedz
kobieta zrobiła coś głupiego a facet ją tak zbeształ jak na tym filmiku to byłoby pełno komentarzy żeby mu założyć niebieską kartę

@michalgrande: ciekawe, że to nie działa na wykopie. Tylko non stop jesteśmy poniżane, wyśmiewane, hejtowane za cokolwiek co zrobimy. Uznawane za głupsze, infantylne i w ogóle be .. Za to mężczyźni - 8 cud świata.

społeczeństwo dorasta i za parę lat więcej osób spojrzy na ten filmik i zobaczy tę p-----c
  • Odpowiedz
@michalgrande: ale ja nie chcę reszty internetu, chcę wykop taki jak był kiedyś, bez tego by_ła które tu w ostatnich dwóch latach napłynęło. Chcę dyskusji na poziomie o wyższości wampirów nad wilkołakami ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz