Wpis z mikrobloga

@tstudent: Ja mam, od 4 lat łysieje, od roku gdzieś są już dobrze widoczne. Krótka fryzura to podstawa przy problemach z łysieniem. Bardzo długo myślałem o przeszczepie włosów, ale mnie na niego nie stać i już się pogodziłem ze swoim wyglądem. I tak jestem brzydki. :)
  • Odpowiedz
@Blaskun: nie chce za bardzo przywykać. Jeszcze nie teraz. Kupilem jakiś mega zajebisty szampon i mega zajebiste ampułki, no ale chyba nie zarosnie mi cala glowa, co? Czy ktoś na wykopie przeszczepial wlosy? xd
  • Odpowiedz
@Blaskun: C-----o. W środę idę do fryzjera (fryzjer i stylista) i chyba go zapytam o to, chociaż trochę wstyd (wiem, że nie, ale dla mnie trochę krepujace). Poza tym @ZadumanyOPowadzeSprawy: ile masz lat? Ja dopiero 22 i nie chce być lysy w wieku 25... Co prawda mój ojciec wcześnie wylysial i ja na pewno podzielę jego slady, ale chce cos podzialac..
  • Odpowiedz
@tstudent: dokładnie za 23h i 33 minuty zacznę swój 24 rok. :) Także też wcześnie zacząłem łysieć.

Ceny zabiegów musiały w takim razie mocno potanieć, bo 2-3 lata temu była mowa o kwotach 20-30 tysięcy. Z tego co pamiętam Rooney za swój przeszczep zapłacił 15,000 funtów.
  • Odpowiedz
No to ok 30 tysięcy to już trochę więcej.. K---a, no, ale albo mi się wydaje, bo teraz mam dość dluga grzywkę i dużo wlosow, albo jest naprawdę p--------e.. boje się, ze na przykład w srode wyjde od fryzjera i każdy będzie mowi o łysieniu i zakolach #j--------e
  • Odpowiedz