Aktywne Wpisy

KingaM +78
Powiem wam coś jako nakręcona na porządki kur(w)a domowa: Tak, soda „czyści”… ale głównie to, co jest miękkie, lekkie i nie obraża się na zasadowy odczyn. A jak przychodzi do kamienia, tłuszczu przypalonego na patelni albo syfu typu osad z mydła, to soda często tylko udaje, że pracuje. Trend o„ekologicznym supersprzątaniu” to bajki, które kończą się trzy godziny później, gdy skrobiesz to wszystko paznokciem jak jakiś neandertalczyk. Dedykowana chemia działa lepiej z
źródło: scaled_1000022918
Pobierz
Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Aktualnie szyje tyle, że nie mieszcze się w pokoju i nawet w kuchni w szafkach wysoko sa poukrywane bluzy.
I to tylko jeden model bluzy, na jeden drop, który wyprzeda się pewnie znowu w kilka minut.
Jest fajnie, kupuje nowe drogie maszynki, mogę szyć jeszcze lepiej. W przyszłym tygodniu przyjdzie mi renderka automatyczna za 8k.
Czy jej potrzebuje? Nie.
Czy mogę nią ulepszyć przeszycie bluz? Tak.
No to warto wydać absurdalna kwotę aby dodać jeden wzmacniajacy szew wiecej.
Żyć, nie umierać.
#underrated
#rekodzielo #tworczoscwlasna
źródło: PXL_20251206_144218680
Pobierz