Wpis z mikrobloga

#primemma Beka z tych pseudo moralizatorów i obrońców w sumie nie wiem czego co chcą Jacka naszego zcancelować.

Ich logika:

Jacek Murański - Postać znana, znana także panu Nawrockiemu, znana między innymi z walk MMA, także aktor w takich niedużych rolach.

Prawdziwy patriota, reklamuje zdrowe soki między innymi sok z buraków marki "Cymes", gwarancja dymów, walczy nawet z kontuzjami zagrażającymi zdrowiu bo szanuje widzów, mimo straty syna trzyma fason, nie załamuje się i dowozi co obiecywał itp. itd. - TRZEBA CANCELOWAĆ

Szmata Marcoń - postać znana z głupoty, znana także Baxtonowi, znana także jako nieudacznik co przegrał z Daro Lwem i gościem ze zawiązaną ręką, także aktor w c-------h rolach swojego pana.

Pluje na Polskę, reklamuje jakieś g---o kasyna, gwarancja farmazonów, uciekł z walki po liściu od Jóźwiakowa i oszczał widzów, nie potrafi uszanować nawet śmierci syna swojego przeciwnika, obiecuje coś a później tego nie spełnia itp. itd. - KONTRAKTUJEMY

I to ja jestem p----------y!?

zbychuzbychu1 - #primemma Beka z tych pseudo moralizatorów i obrońców w sumie nie wie...

źródło: e0a0774d64cb549a847fc47d86500d5d0cc5fc67f9f2efb9eea8154738228954

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach