Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

wiipler oczywiście zmierzył siłę sygnału w pociągach w Polsce zanim wysrał ten wpis?
Najgorsze że z tą tępą propaganda nawet nie ma jak merytorycznie dyskutować.
- Przemek, a gdzie chodzisz na SPA? Masz cerę jak u nastolatka!
-Janusz, wspaniała willa w stylu świdermajer w Otwocku! Jak to się stało, że komuniści ci jej nie zabrali i skąd się tam wzięli Olszański Jaszczur z Ludwiczkiem?
źródło: 4c5c22dd49540899fa48b43781c2b633e7b4789b5e0cc257289d95ff95eb9d6d
PobierzNo coś ty. Przecież normalnie zawsze jak chcesz zadzwonić to łączysz się z WiFi w pociągu, logujesz się, potwierdzasz potrzebne zgody, następnie włączasz wifi-calling W ustawieniach telefonu i możesz pochwalić się zasięgiem internetu wipelrowi, bo o czym innym mógłbyś rozmawiać z tym przygłupem?
@pozdroxxx666: co to za szkalowanie posła Wioleta
Komentarz usunięty przez moderatora