Wpis z mikrobloga

@mkorsov: Lepiej zdechnac z szansą na emeryture przed 40 rokiem zycia niz dac sie scamowac na shitach jak najglupszy frajer i zdechnac pracujac u Janusza na 3 zmiany do 70 lub dozyc emerytury głodowej w kraju z r-------ą demografią.

Wybierz mądrze

PS Inaczej się żyje wiedząc, ze masz kilka BTC nawet jesli ich nigdy nie sprzedasz. Korzysci nie nastepuja tylko w czasie sprzedaży, ale z samego posiadania kapitału w najlepszym
  • Odpowiedz
@James2000: Skad pomysł z tą 40 skoro wielokrotnie pisałem, ze celuje w emeryturę kolo 35-38 lvla? Na etacie ostatni raz pracowałem majac 22 lata.

0/2 trafień, podobny wynik jak z waszymi shitocinami jesli chodzi o skuteczność tylko mianownik się może różnić xD
  • Odpowiedz
Skad pomysł z tą 40 skoro wielokrotnie pisałem, ze celuje w emeryturę kolo 35-38 lvla

@jegertilbake: po tym co piszesz celował bym nawet ze masz 45
Skoro w rynku jestes od poczatky czyli jakies prawie 15 lat to emerytura już za chwile nawet jak wszedles w wieku 20 lat.
Ile trzeba rocznie pakowac aby w wieku 38 lat byc na emeruturze do śmiercinprzez kol3jne 50 lat? Jaka emeryture liczysz miec
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake doge jest shitem z top 10 przetrwał największe spadki i jutro wychodzi etf na wprowadzenie którego grayscale poświęcił dużo czasu i pieniędzy, latwo wszystko tak trywializować
  • Odpowiedz