Wpis z mikrobloga

@SebaWayneFAS jeśli za każdym razem gdy ktoś powie coś o tobie albo twojej kobicie niemiłego ty zaczynasz spamować wszędzie tą osobą i przeżywać to w ten sposób to działanie w internecie nie jest dla ciebie xd
  • Odpowiedz
@moemgo no a co ja mam napisać chłopu który założył sobie tu konto wiedząc kto tu siedzi i będąc starszy ode mnie, mając więcej na głowie sam wrzuca tu cały dzień posty a jak mu odpowiadam nie tak jak on sobie zazyczyl to pisze żebym życie poza wykopem znalazł xd to nie jest koncert życzeń dla influencerów i tych którzy chcą nimi zostać
  • Odpowiedz
  • 0
@sperg44: aha, dlatego badac otyliuszem 3ego stopnie ma prawo wysmiewac wyglad samemu wygladajac jak wyglada. Jezeli Twoim zdaniem ma prawo mnie cisnac, to pamietaj, ze ja mam prawo cisnac jego, lub mu odpowiadac. czy tylko jemu wolno i tobie a mi nie, bo szukam atencji
  • Odpowiedz
@SebaWayneFAS nie napisałem nigdzie że mlekolakowi wolno cisnąć bo właśnie sedno sprawy jest takie że Twoje wyzywanie się z mlekołakiem nikogo tu nie interesuje I nikt cie nie poprze w tym starciu xd napisałem jedynie że jesteś z kontrowersyjnej branży i odpalanie tyle postów ile ty o kimś robisz bo cie pocisnął pokazuje tylko że to był nieprzemyślany wybór z twojej strony bo im bardziej popularny będziesz do czego dążysz tym
  • Odpowiedz
@moemgo widze ze adwokat FASa xd nie napisałem takiej odpowiedzi jak sobie zażyczyłes wiec piszesz że jest to nieszczera odpowiedź i dodajesz na czarno xdddd
  • Odpowiedz