Czy jeśli mam wg https://internet.gov.pl dostęp do POLSKIEGO ŚWIATŁOWODU, to oznacza że wszystkie inne firmy dostępne w moim rejonie są w stanie podpiąć internet światłowodowy w moim bloku w #krakow ? Jeśli tak, to którego dostawcę polecacie? Już mam dość niestabilności zwykłego playa, dzisiaj musiałem wziąć urlop na żądanie na pracy zdalnej, bo ich s-------y internet nie chce działać i co chwilę rozłącza z serwerów.
@krebul: dziękuję za uświadomienie mnie, że jestem debilem i nie doczytałem... ;) Jutro będę dzwonił do playa z wypowiedzeniem i pytał oranga co mogą zaoferować.
@tiriari: u mnie po przejściu z play do orange niebo a ziemia, polecam. Ale mam też nju i jak nie chcesz telewizji i możesz mieć starszy router (funbox 3.0) to bierz nju.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Już mam dość niestabilności zwykłego playa, dzisiaj musiałem wziąć urlop na żądanie na pracy zdalnej, bo ich s-------y internet nie chce działać i co chwilę rozłącza z serwerów.
źródło: internet
PobierzAle pewnie tak, i będzie działać. Z tych powyżej Orange jest najlepsze, żadne nie jest dobre.
Jutro będę dzwonił do playa z wypowiedzeniem i pytał oranga co mogą zaoferować.