Aktywne Wpisy

Konrad2114 +4
polot +2
#czechy
Ponoć Czesi nie lubią Polaków.Drażni ich nasz odpustowy,fałszywy katolicyzm.Śmieszy czasem głupi i agresywny patriotyzm,robienie z klęski największego zwycięstwa.Słyszałem,że oni uważają nas pod względem mentalności za podobnych wręcz do rusków.Cały czas mają też w pamięci jaki był u nas syf w latach 80'.
Sami zaś uważają się podobno za "przedsionek zachodu".Najlepiej rozwinięty postkomunistyczny kraj,o tolerancyjnym,lewicowym charakterze.Słowaków mają ponoć za uboższych praci od gorszej roboty.Ile w tym prawdy?
Bo w moim odczuciu
Ponoć Czesi nie lubią Polaków.Drażni ich nasz odpustowy,fałszywy katolicyzm.Śmieszy czasem głupi i agresywny patriotyzm,robienie z klęski największego zwycięstwa.Słyszałem,że oni uważają nas pod względem mentalności za podobnych wręcz do rusków.Cały czas mają też w pamięci jaki był u nas syf w latach 80'.
Sami zaś uważają się podobno za "przedsionek zachodu".Najlepiej rozwinięty postkomunistyczny kraj,o tolerancyjnym,lewicowym charakterze.Słowaków mają ponoć za uboższych praci od gorszej roboty.Ile w tym prawdy?
Bo w moim odczuciu

@konradpra:
źródło: IMG_20251111_075739
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Znalezienie tego kanału zajeło mi 5 minut szukania w necie używając zwykłego translatora. ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS: A teraz żegnam, bo tracić czasu na ciebie nie będę.
@Mikuuuus
Podał nazwę konta, a nie "handle" (przynajmniej tak to się nazywa na twitterze, nie wiem jak na tg). Zresztą ty też nie podałeś poprawnie, bo to jest "banditskiy_nestor", więc cośtam cośtam kamienie i szklane domy. Zresztą teraz się prujesz że @konradpra cię dał na czarną, a sam też mnie wrzuciłeś za jakąś pierdołę xD