@Mikuuuus: widać jakie masz umiejętności, że nawet nie wiesz jak się pisze na Ukrainie. XD Znalezienie tego kanału zajeło mi 5 minut szukania w necie używając zwykłego translatora. ( ͡º͜ʖ͡º)
PS: A teraz żegnam, bo tracić czasu na ciebie nie będę.
@konradpra: I się dziecko spłakało xD, a Thorkill skończył jak każdy informujący o ukraińskich niepowodzeniach, czyli w worku ruskich propagandystów.......
Taki z niego ekspert a nie potrafi podać poprawnej nazwy konta która się nazywa banditskiynestor
@Mikuuuus Podał nazwę konta, a nie "handle" (przynajmniej tak to się nazywa na twitterze, nie wiem jak na tg). Zresztą ty też nie podałeś poprawnie, bo to jest "banditskiy_nestor", więc cośtam cośtam kamienie i szklane domy. Zresztą teraz się prujesz że @konradpra cię dał na czarną, a sam też mnie wrzuciłeś za jakąś pierdołę xD
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
@konradpra:
źródło: IMG_20251111_075739
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Znalezienie tego kanału zajeło mi 5 minut szukania w necie używając zwykłego translatora. ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS: A teraz żegnam, bo tracić czasu na ciebie nie będę.
@Mikuuuus
Podał nazwę konta, a nie "handle" (przynajmniej tak to się nazywa na twitterze, nie wiem jak na tg). Zresztą ty też nie podałeś poprawnie, bo to jest "banditskiy_nestor", więc cośtam cośtam kamienie i szklane domy. Zresztą teraz się prujesz że @konradpra cię dał na czarną, a sam też mnie wrzuciłeś za jakąś pierdołę xD