Aktywne Wpisy
dexter1213 +92
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +188
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file1783315110456433358
PobierzTo nie tak dużo w sumie
@Horrorystyczny_Demon_Pagona Promień czarnej dziury (całej) można obliczyć z równania Schwarzschilda, jednak jak chodzi o jej centrum, czyli osobliwość, to tam ta gęstość jest już nieskończona. Tam się wszystko po prostu zapada pod siebie. Promienia osobliwości nie da się więc obliczyć, przez to, że jest to punkt gdzie gęstość jest nieskończenie duża. To coś tam jest, nie
@HuopWsiowy: właśnie kolego, czy aby na pewno masa czarnej dziury jest nieskończona?
po mojemu, to masa czarnej dziury = dokładnie to z czego się uformowała, plus to co wciągnęła, minus to co wyparowało [promieniowanie Hawkinga], bez
Tak powinno to raczej wyglądać, ten jasny punkt w środku to nasz układ słoneczny jakby się znajdował w centrum ton 618, sam ton 618 to ponoć 400mld km średnicy a masa to 66mld słońc, sam Ton 618 na tej infografice wygląda jak galaktyka w praktyce sam ton 618 jest kwazarem czyli kwazarem z czarną dziurą w centrum, dwa
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-06 224619
Pobierz