Świetnie! Będzie czas na spalenie wszystkich kacapskich rafinerii, przetwórni gazu, ropy i tak dalej. Będzie co robić :)
@mleko3-2procent: Całe szczęście, że Rosji już dawno się skończyły pociski, drony i itp. Gdyby Rosja takie miała, to pewnie już by odpowiedziała, niszcząc ukraińskie elektrownie, stacje przesyłowe prądu i gazu. Infrastrukturę wydobycia gazu, węgla i ich obróbki. Zapewne też by atakowali ciepłownie, kolej i inne takie. Całe szczęscie, że nie ma, i
@Metris: tym razem nie będzie „land lease”, nie będzie drenowania republik radzieckich i państw satelickich. - Białoruś wam nie wystarczy. Zle to wygląda dla rosji.
@mleko3-2procent: Ty jesteś śmiesznym typem, notorycznie przedstawiasz wszystko tak jakby tylko Rosja obrywała z powietrza. Tutaj bredzisz o tym że będzie więcej czasu na niszczenie ruskiej infrastruktury. Ale jak zwykle pomijasz to że Ukraina obrywa znacznie mocniej. Ukraina uszkadza rosyjskie rafinerie w odpowiedzi ukraińskie elektrownie są niszczone. Na Ukrainie brakuje nawet gazu, nawet jakby teraz ruscy przestali atakować to Ukraina na sam gaz musi wydać 2 miliardy euro tej zimy.
@Szinako: Będzie więcej czasu na niszczenie rus infrastruktury. To prawdziwe stwierdzenie. Ale ty jak zwykle musisz się przysrać i bełkotać o Ukrainie i ich stratach, o których wiem doskonale. To problem Ukraińców XD 3 lata rus niszczą Ukr infrastrukturę, teraz robią to jeszcze skuteczniej. Śmiało, zrób sobie wątek i pisz o tym ile dusza zabraknie XDD Rycerz psia jego mać obrońca prawdy uciśnionej XDDDD
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
źródło: 1000045837
Pobierz@mleko3-2procent: Całe szczęście, że Rosji już dawno się skończyły pociski, drony i itp. Gdyby Rosja takie miała, to pewnie już by odpowiedziała, niszcząc ukraińskie elektrownie, stacje przesyłowe prądu i gazu. Infrastrukturę wydobycia gazu, węgla i ich obróbki. Zapewne też by atakowali ciepłownie, kolej i inne takie. Całe szczęscie, że nie ma, i
@Balija: brzmi jak mission impossible ale powodzenia
@Balija: albo będzie odwrotnie. Powrót Europy sprzed 1989r.
Jestes nudny!
Kazdy wie ze noszcza sie nawzajwm ale szpinako musi wejsc i sie zesrac XDDD
@Metris:
źródło: 1000012343
Pobierz