Gdzie w Gdańsku mógłbym szukać stażu (pracy raczej nie, bo nie mam doświadczenia) w dziedzinie inżynierii ruchu? Szukając ofert nie znajduje mi nic z Gdańska. Byłbym zainteresowany czymś takim:
@Sieloo: miejskie zaklady autobusowe/tramwajowe. Mozesz zapytac w zarzadzie remontu i konserwacji drog, bo oni sie roznymi naprawami zajmuja i moga Ciebie nakierowac do kogo sie odezwac.
@Sieloo: Też mam ten problem i dokładnie to samo mnie interesuje. Po ok. pół roku poszukiwań złożyłam CV do Rossmanna, ale chyba mnie nie wezmą ze względu na wykształcenie ;_;
Próbowałam wszędzie, od sprintu, przez zdizy, pkp, pks, lotos, scania, ztm, zkm, aż po firmy logistyczne, m.in. schenker, raben dhl, ups i wszystko inne, co na pracuj.pl. Stażu żadnego konstruktywnego nie miałam (przenoszenie papierków), więc nawet nie wpisuję tego do CV, bo wstyd ;_;
@isomalta: I co? Nikt Cię nie chciał? Nikt nie szukał pracowników czy było mało miejsc i wybrali kogoś innego? W sensie szukam przyczyny. Bo w jakiejś Bydgoszczy czy Poznaniu są takie ogłoszenia, a w Trójmieście nic. Dziwne.
@Sieloo: Oh, nie raz byłam na rozmowie, ale niestety tylko na rozmowie, później telefonów nie odbierali. Nie wiem, co było przyczyną, ale stawiam na brak doświadczenia (tylko na jednej z rozmów dało sę wyczuć, że kobiety nie są do końca mile widziane :P). Z kolei na praktyki jestem już za stara. Czekam jeszcze, aż się odezwą z kilku miejsc, gdzie złożyłam dokumenty, jeśli tego nie zrobią, to cóż... Zmywaku witaj
http://www.pracuj.pl/praca/projektant-inzynierii-ruchu-drogowego-poznan,oferta,3426078 - Poznań
http://www.pracuj.pl/oferty/2770901_content.html - Bydgoszcz
#praca #staz #gdansk #transport
@Fibi07:
Chyba będę musiał albo spróbować zawitać w ztm albo tristarze. Tylko, że jakby kogoś szukali, to raczej byłaby jakaś
Próbowałam wszędzie, od sprintu, przez zdizy, pkp, pks, lotos, scania, ztm, zkm, aż po firmy logistyczne, m.in. schenker, raben dhl, ups i wszystko inne, co na pracuj.pl. Stażu żadnego konstruktywnego nie miałam (przenoszenie papierków), więc nawet nie wpisuję tego do CV, bo wstyd ;_;