Aktywne Wpisy
SaintWykopek +185
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
SaintWykopek +36
W zeszłym tygodniu dostałem nowy pokój. Jednoosobowy pokój za 150€/miesiąc, praca 5 dni w tygodniu, po 7,5h dziennie. Zarobki po odjęciu kaucji 1400-1500€(mogłoby być więcej). Pomijając mieszkanie na strasznym zadupiu, z tylko jednym(drogim) sklepem, to moja najlepsza emigracja. Tani pokój, mieszkanie przy lesie, dużo pól z konikami, można pospacerować, czy podbiegać. Prawie dwa lata temu w krakowie płaciłem 750zł za niemywalowany pokój, z nieszczelnym oknem, dywanem zamiast podłogi i trzema wspokatorami. Spójrzcie
@Krolowa_MLWP: współczesne parkery to raczej nic ciekawego, ale przemyj go dokładnie wodą. odkręć sekcję od korpusu i włóż sekcję ze stalówką do jakiegoś naczynka z letnią wodą + pare kropli detergentu. niech poleży ze 2-3 h (chyba ze duzo tego atramentu i mocno zaschniety to nawet na cala noc zostaw) i wtedy wytrzeć go np. recznikiem papierowym, niech poleży do wyschniecia. jak sie
@kAdi: Parker IM.
a jaki masz budzet? bo pior jest bardzo duzo :)
@Rittel: Powiedzmy do 100zł. Ale po tym nieudanym Parkerze to przyznam, że trochę mi szkoda : (
F jest naprawdę cienkie. Pióro lekkie, całe plastikowe (co dla mnie jest zaletą). Jedyny problem to naboje które są trudnodostępne w Polsce/drogie - ale z piórem przychodzi konwerter/gumka, napełnia się z butelki. Pisze cienko więc starcza na długo.