Aktywne Wpisy
miji1000 +4
#gielda czym się zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciałbym się dowiedzieć w jaka najlepsza dziedzinę iść żeby zbierać kapitał na xtb? Proszę pomozcie

Mega_Smieszek +32
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Jestem z dziewczyną od roku i niedawno odkryłem, że mnie zdradzała w zasadzie od początku naszej znajomości. Błagała mnie, żebym jej wybaczył, że nie chce beze mnie żyć, że z tamtym nie ma już nic wspólnego, że to nic dla niej nie znaczyło.
Po kilku burzliwych dniach rozmów, łez i gniewu w końcu zdecydowałem się dać jej szansę, ale uświadomiłem ją, że prawdopodobnie nigdy już jej nie będę ufał w 100% i regularnie będę ją kontrolował. Zgodziła się na takie warunki... sęk w tym, że nie bardzo wiem jak to robić i czy w ogóle się da.
Nie mieszkamy razem, ale spotykamy się średnio co 2 dzień. Mam ciągły dostęp do jej lokalizacji, więc wiem gdzie się znajduje w każdym momencie i jak jesteśmy razem, to ciągle mam dostęp do jej telefonu (ona do mojego również)... problem natomiast pojawia się wtedy, kiedy nie ma mnie przy niej, bo nie mogę wtedy kontrolować o czym i z kim pisze; nawet jak z kimś wtedy pisze, to ślady zawsze może zatrzeć, co zresztą udawało się jej do tej pory. Czy istnieje jakikolwiek sposób na to, żebym mógł w jakiś sposób kontrolować/nadzorować jej telefon? Wiedzieć z kim pisze? Jakich aplikacji używa? Istnieją do tego jakieś programy (najlepiej darmowe, bo cebula)? Dla sprecyzowania: używa Iphone.
#zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Chryste panie...
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim:
źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: I tu już popełniłeś największy błąd, szony się odpala a nie się im daje drugą szansę
@MlodyCezar: chryste. Nie jestem paliwodą ale zlituj się xD