Aktywne Wpisy

Wardegas +469
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +128
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Avast blokuje mi dostęp do mojego programu do losowania, pisze mi się suspected virus. Oczywiście po wyłączeniu osłon wszystko jest w porządku, ale w tej chwili program jest bezużyteczny. Wat do? (╯︵╰,)
x=rand()%63+10;
Czemu że używasz biblioteki standardowej ? wygodniejsza i łatwo można zakresy ustalać bez kombinowania?
od zera do gier kodera stosunkowo świeża
cpp0x fajnie napisana, nie wiem czy aktualizowali materiał
od zera do gier kodera stosunkowo świeża
@Niebieskowaty: Może i świeża, tylko weź pod uwagę że żadna z nich nie jest oparta na nowym standardzie który zmienia bardzo dużo rzeczy :P