Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +22
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +31
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Na czym polega nasza działalność?
🎉 Rozdajemy za darmo kody z bonifikarty za darmo
Chce kod na bigmaca lub cos innego
✉️ Stwórz ticket (pamiętaj o minimalnej wartości zamowienia 29.99PLN.)
Co na tym zyskujemy?
💰 Punkty z aplikacji McDonald's, które pozwalają nam na pokrycie kosztów bonifikart.
Chce zamówić tylko wrapa !!!
⚠️ Niestety Mcdonalds w ostatnim czasie nas ograniczył i wprowadziliśmy funkcje minimalnego koszyka (29.99PLN)
Co to jest funkcja minimalnego koszyka?
✅ Oznacza to np. konieczność zamówienia 2 zestawów po 15 PLN, aby spełnić wymagania lub zamówienie 3 oddzielnych burgerów 3x10PLN
Chcę dołączyć do was i mam własną bonifikarte i chciałbym się nią podzielić z innymi
✉️ Stwórz ticket i opisz sprawę.
W jakim czasie muszę wykorzystać kod z bonifikarty?
⏰ Od momentu wysłania kodu masz 15 minut aby go wykorzystać.
Czy kody mogę wykorzystać na Drive thru?
✅ Tak, wystarczy podjechać do okienka i podać kod przez głosnik.
⭐ Zestawy:
🔹 Zestaw BigMac | 16 zł
🔹 Zestaw McChicken | 16 zł
🔹 Zestaw McRoyal | 16 zł
🔹 Zestaw WieśMac | 16 zł
🔹 Zestaw McWrap | 16 zł
🔹 Zestaw McNuggets | 16 zł
⭐ Burgery:
🔹 BigMac | 10,50 zł
🔹 McChicken | 10,50 zł
🔹 McRoyal | 10,50 zł
🔹 WieśMac | 10,50 zł
⭐ Wrap / Nuggets / Frytki:
🔹 McWrap Klasyczny | 10,50 zł
🔹 McNuggets [6 szt.] | 10,50 zł
🔹 Średnie frytki | 6,50 zł
⭐ Śniadania:
🔹 McMuffin Farmerski | 6,50 zł
🔹 McMuffin Twarożek i Rzodkiewka | 6,50 zł
🔹 McWrap Jajecznica i Bekon | 10,50 zł
🔹 McWrap Jajecznica i Pieczarki | 10,50 zł
⭐ Desery:
🔹 McFlurry LION | 6,50 zł
🔹 McFlurry M&M's | 6,50 zł
🔹 Duży shake | 6,50 zł
⭐ Kawy:
🔹 Kawa czarna | 7,50 zł
🔹 Kawa z mlekiem | 7,50 zł
🔹 Flat White | 7,50 zł
🔹 Cappuccino | 7,50 zł
🔹 Café Latte | 7,50 zł
Oferta śniadaniowa pon-pt 05:00-10:30, w weekendy do 11:00 Obowiązuje minimalny koszyk 29.99PLN
#mcdonald
źródło: 1000003212
Pobierz