Wpis z mikrobloga

Po wielu dniach wyczekiwania w końcu i ja otrzymałam prezent od Świętego @aurevoir 'a w ramach #wykopoczta :)

Doszła do mnie nowa porcja narkotyków w postaci herbatek: https://dl.dropbox.com/u/27088396/herbatki.JPG

a także płyta Stachów, słodkości i pocztówka, która okazała się wspólnym hobby (kolekcjonowanie tychże znaczy się:P) https://dl.dropbox.com/u/27088396/slodko%C5%9Bci.JPG #tylewygrac

Korzystając z okazji, pragnę szczerze podziękować- tak oficjalnie i przy wszystkich- temu Wykopowiczowi ,przede wszystkim za zaangażowanie, - miałeś rację, lepiej trafić nie mogłam :) Uśmiech pozostanie mi już po końca dnia :D , słodko pachnie mi w pokoju Ognistym Flirtem (proszę nie doszukiwać się brzydkich podtekstów tylko przeczytać etykietki) a z głośników dobiega mnie głos Grabaża w Moralnym Salcie - osiągnęłam pełnię szczęścia. Dziękuję @aurevoir :)

#oswiadczenie
  • 18
  • Odpowiedz
@moooka moje biurko jest na tyle duże, że cały bałagan został zepchnięty na bok (jak się na nim położę to poza blatem mam tylko 2cm stóp :P) także naprawdę nie ma czego zazdrościć xD
  • Odpowiedz
@tiris: też mam takie duże, ale niestety nie mam tyle miejsca żeby zepchnąć bałagan, więc dalej zazdroszczę :|

ps. kładłaś się na biurku, może więcej szczegółów :D ?
  • Odpowiedz
@GrabkaMan ja Ci to już mówiłam, ale powiem Ci jeszcze raz: Mam 151,5cm. A Ty masz przekłamanie w dowodzie co do wzrostu właśnie- więc cicho! :C

@moooka a Ty nigdy tego nie robiłeś? :O musisz spróbować! Normalnie przeżycia niezapomniane :D

ps. to co Ty tam masz na tym swoim biurku, że nie można tego zepchnąć :> ?
  • Odpowiedz
@tiris: monitor,kwiatek, listy od sympatycznych kobiet :) no i duzo innych rzeczy, chociazby szlik zrobiony na drutach, słoik z musztardą, ulotki, wykałaczki, plyty dvd podobno czyste glosniki, talerze z potrawami z 4 dni :-)

i tak dalej :-)
  • Odpowiedz
@GrabkaMan Tak więc pozwolisz mi to po świętach sprawdzić ? :D Skoro jest tak jak mówisz, to nie będziesz miał nic przeciw ażebym Cię zmierzyła :3
  • Odpowiedz